Το σποτ του Ραγκούση που προκάλεσε αναταραχή στην κεντροαριστερά - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Το σποτ του Ραγκούση που προκάλεσε αναταραχή στην κεντροαριστερά



Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Το τελευταίο 48ωρο υπήρξαν δύο κόντρες, η πρώτη μεταξύ του Γιώργου Καμίνη και του Σταύρου Θεοδωράκη και η δεύτερη ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιάννη Μανιάτη ο οποίος τελικά του απάντησε.

Εστία αντιπαράθεσης έχει γίνει η ΝΔ, όσον αφορά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της με τον νέο φορέα. Κάθετα αντίθετος σε αυτό το σενάριο δηλώνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εγκάλεσε τέσσερις συνυποψηφίους του, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γιώργο Καμίνη, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τη Φώφη Γεννηματά, ότι δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Πλέον, επισημαίνει, «είναι ξεκάθαρο τι πάει να γίνει. Μόνο εσύ μπορείς να το εμποδίσεις. Έλα να ψηφίσεις στις 12 Νοεμβρίου», αναφέρει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο σχολίασε ο Γιάννης Μανιάτης.

«Απαράδεκτο το σποτ Ραγκούση. Δεν είναι της αισθητικής μου και δεν πρέπει να υιοθετούμε διχαστικές τακτικές. Ειδικά αν προέρχεται από κάποιον που απουσίαζε επί μια πενταετία, όταν όλοι οι υπόλοιποι δίναμε τη μάχη να σταθεί όρθια η παράταξη απέναντι στα ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας και τις ύβρεις του ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνω ενότητα και νηφαλιότητα», σημείωσε.



Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad