Βολές Πανταζή κατά Χασικίδη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Βολές Πανταζή κατά Χασικίδη



Ο Βασίλης Πανταζής καταγγέλλει τον Χασικίδη για αντιδημοκρατική συμπεριφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο

1. Καταγγέλλω την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος στην πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου, για τέταρτη φορά κατά την διάρκεια της κοινής μας θητείας, δεν μου επέτρεψε να υποβάλλω εκτός ημερησίας διάταξης θέματα όπως προβλέπει ο νόμος αλλά και ο κανονισμός του δημοτικού συμβουλίου.
Τονίζω ότι επιτράπηκε η υποβολή αντίστοιχων θεμάτων σε όλους τους άλλους συναδέλφους που το ζήτησαν.

2. Καταλαβαίνω μέχρις ενός σημείου τον υπερβάλλοντα ζήλο του προέδρου να προστατεύσει τον αρχηγό του αλλά σε όλα υπάρχουν και όρια τα οποία έχουν ήδη ξεπεραστεί προ πολλού, μετατρέποντας τις συνεδριάσεις σε κωμικοδραματικές παραστάσεις.

3. Προσωπικά δεν βρίσκομαι στο δημοτικό συμβούλιο σαν διακοσμητικό είδος και προσπαθώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των δημοτών για τον ρόλο τον οποίον με επέλεξαν. Και θα το κάνω άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους.

4. Τον καλώ όμως να απομακρυνθεί από τις προθήκες που εκτίθενται «δακτυλίδια διαδοχής δημαρχιακών θώκων» και να ασχοληθεί σοβαρά και κυρίως αντικειμενικά με τα καθήκοντα του.

5. Ταυτόχρονα θέλω να τον ενημερώσω ότι τον δήμαρχο, από τον οποίον περιμένει το αντίστοιχο δακτυλίδι, μόνο η πολιτική σταθερότητα δεν τον χαρακτηρίζει, οπότε μάλλον για μια ακόμη φορά θα τον αφήσει στο ράφι των πολιτικών του επιδιώξεων.

6. Λυπάμαι που ημέρες εορτασμού Εθνικής ομοψυχίας αναγκάζομαι να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά η ομοψυχία απαιτεί συγκρούσεις με συμφέροντα και κατεστημένα και όχι χαρακτήρες που αγωνιούν μόνο για μικροπολιτικά συμφέροντα.


Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad