Σκόντο στα πρόστιμα των "φίλων" στο Δήμο Κορινθίων ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σκόντο στα πρόστιμα των "φίλων" στο Δήμο Κορινθίων ;



Την άνιση αντιμετώπιση πολιτών και επιχειρήσεων από την πλευρά του Δήμου καυτηρίασε ο επικεφαλής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" και της μείζονος μειοψηφίας, Β.Νανόπουλος, με αφορμή θέμα περί διαγραφής οφειλών που ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για εισήγηση διαγραφής χρεών γνωστών επιχειρήσεων που ανήκουν σε φιλικά, πολιτικά και προσωπικά, πρόσωπα του κ. Πνευματικού.

Είναι ανεπίτρεπτο σε μια εποχή που στους πολίτες καταφθάνουν σωρηδόν πρόστιμα του Δήμου για παραβάσεις στάθμευσης που χρονολογούνται έως και 5 χρόνια, λογαριασμοί νερού που προκύπτουν χωρίς καταμετρήσεις, καθιστώντας αφόρητες τις υποχρεώσεις τους, να έρχεται θέμα διαγραφής χρεών κατά 50% για επιχείρηση η οποία είναι και προμηθευτής του Δήμου !!!

Πρόκειται περί πρόκλησης από πλευράς της επιτροπής στην οποία μάλιστα προΐσταται ο κ. Παρτσινέβελος, ενώ δικηγόρος της επιχείρησης είναι ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Πνευματικού, κ. Παππάς.

Στο Δήμο Κορινθίων όλοι οι επιχειρηματίες και όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση, τόνισε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Δείτε το βίντεο :




Πηγή : Simmaxiapoliton.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad