Ξεπουλάει στην Κίνα το ηλεκτροκίνητο της GM - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ξεπουλάει στην Κίνα το ηλεκτροκίνητο της GM


Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, ειδικά σε εκείνες τις αγορές όπου οι κρατικές κατά κύριο λόγο επιδοτήσει μειώνουν σημαντικά τις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Κίνας, η οποία καταγράφει -όχι τυχαία- τις περισσότερες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν στην κινεζική αγορά είναι το λιλιπούτειο Baojun Ε100 που φέρει τη σφραγίδα της GM, εξασφαλίζοντας στην τιμή των 14.000 δολαρίων αυτονομία 100 χιλιομέτρων.


Τιμή που περιορίζεται στα 5.300 δολάρια χάρη στις επιδοτήσεις της κινεζικής κυβέρνησης που συνοδεύουν την αγορά ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος.
Το χαμηλό κόστος του αποκλειστικά διθέσιου Baojun Ε100 το έχει καταστήσει ιδιαίτερα δημοφιλές πριν ακόμα την έναρξη των πωλήσεών του στη χώρα.
Σύμφωνα με την GM, περισσότεροι από 5.000 άτομα έχουν εγγραφεί ώστε να αποκτήσουν τις πρώτες 200 μονάδες που θα παραχθούν, σε μία αγορά που απορροφά το 40% των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κατασκευάζονται κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad