Λουτράκι Vs Ναυπλίου: Έχουμε και 'μεις δασκάλα μοντέλο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Λουτράκι Vs Ναυπλίου: Έχουμε και 'μεις δασκάλα μοντέλο




Διαγωνισμός YourstyleRocks μεταξύ των δύο πόλεων στα social media - «Δασκάλα με αέρα μοντέλου τρέλανε κόσμο στο Ναύπλιο... γιατί η δικιά μας τι κάνει;», το σχόλιο στην ανάρτηση του χρήστη

Παρέλαση ή πασαρέλα; Φαίνεται πως η σέξι δασκάλα που κέρδισε τις εντυπώσεις και... χιλιάδες σχόλια στο Ναύπλιο δεν ήταν η μοναδική που «σήκωσε τη σημαία ψηλά» στη μαθητική παρέλαση, καθώς μίας ακόμη νεαρή εκπαιδευτικός, αυτή τη φορά στο Λουτράκι, προσέλκυσε με την εντυπωσιακή της παρουσία τα βλέμματα μικρών και -ιδιαίτερα- μεγάλων.


Με μία εφαρμοστή μαύρη φούστα, με πράσινη σατέν μπλούζα, μαλλί φρεσκοφτιαγμένο στο κομμωτήριο και... διαστημικό γυαλί ηλίου, η δασκάλα από το Λουτράκι πόζαρε γεμάτη ικανοποίηση δίπλα στον σημαιοφόρο του σχολικού συγκροτήματος που εργάζεται, προσελκύοντας με τη σειρά της τα σχόλια των παριστάμενων.

Ο... διαγωνισμός τύπου YourstyleRocks στις φετινές παρελάσεις μεταφέρθηκε και στα social media, καθώς οι φωτογραφίες των εντυπωσιακών εκπαιδευτικών που παρέλασαν μαζί με τους μαθητές, μπήκαν σε διαδικασία κριτικής, με την επιτροπή να απαρτίζουν όλοι όσοι είχαν πρόσβαση.



ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad