Επιστροφή στο πράσινο μαντρί - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Επιστροφή στο πράσινο μαντρί



Πάει για δεύτερο κόμμα η Κεντροαριστερά καθώς χιλιάδες ψηφοφόροι σπεύδουν στην κάλπη όχι μόνο για να ψηφίσουν για τον νέο ηγέτη αλλά για να αποδοκιμάσουν τον Σύριζα.

Οι πασόκοι που έχουν το DNA της εξουσίας και του τυχοδιωκτισμού στο αίμα τους συνειδητοποιούν ότι τελειώνουν τα ψωμιά των παλαβών του Σύριζα και επιστρέφουν πίσω στο πράσινο μαντρί.

Η επιστροφή το αμέσως επόμενο διάστημα θα πάρει κινηματικές διαστάσεις, ιδιαίτερα εάν δεν εκλεγεί η Φώφη η οποία δύο χρόνια τώρα κάνει πλάτες στον Σύριζα που θυμίζουν την εποχή του Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος καθ΄υπόδειξη των καραμανλικών προκάλεσε τεράστια ζημιά στην παράταξή του ψηφίζοντας το μνημόνιο του Σύριζα.

Oπως δείχνουν οι τελευταίες έρευνες η Κεντροαριστερά με αρχηγό τον Θεοδωράκη μπορεί να ξεπεράσει το 18% με τον Σύριζα να περιορίζεται σε ένα ποσοστό 8-12%

Στο μεταξύ ο μεγαλόψυχος  Βαγγέλης Βενιζέλος αφού ψήφισε δήλωσε:

Εύχομαι η σημερινή διαδικασία να δώσει την ευκαιρία στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να προβάλει με πολύ καθαρό τρόπο τις προγραμματικές της θέσεις, να αποκτήσει ξανά το δεσμό που είχε και πρέπει να έχει με την ελληνική κοινωνία και να παίξει το ρόλο της ως υπεύθυνη δύναμη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές για τον τόπο μας.

Πηγή:kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad