Η Google θα μας ειδοποιεί αν… κάποιος κοιτάζει το κινητό μας(vid) - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

test banner

Post Top Ad

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Η Google θα μας ειδοποιεί αν… κάποιος κοιτάζει το κινητό μας(vid)Σύντομα θα χρειαστεί να σταματήσουμε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο κινητό του διπλανού μας. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Neural Information Processing Systems στο Long Beach της Καλιφόρνια, οι ερευνητές της Google, Hee Jung Ryu και Florian Schroff θα παρουσιάσουν ένα project που θα χρησιμοποιηθεί για να εμποδίσει τους… ενοχλητικούς να κρυφοκοιτάζουν.

Πρόκειται για το «electronic screen protector» που, σύμφωνα με το myphone.gr, θα επιτρέπει σε ένα Google Pixel smartphone να χρησιμοποιεί την μπροστινή κάμερα και την τεχνητή νοημοσύνη eye-detecting για να ανιχνεύσει αν πάνω από ένα άτομο κοιτάζει την οθόνη της συσκευής.

Βίντεο στο Youtube δείχνει το λογισμικό να διακόπτει το Google messaging app και να… εμφανίζει την εικόνα αυτού που κοιτάζει το smartphone σας.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το σύστημα λειτουργεί σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και μπορεί να αναγνωρίσει ένα πρόσωπο σε μόλις 2 milliseconds.

Δείτε το βίντεο:ΠΗΓΗ:altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad