Ηχηρές απουσίες στη «γαλάζια» εκδήλωση του 10ευρου στην Καλαμάτα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ηχηρές απουσίες στη «γαλάζια» εκδήλωση του 10ευρου στην Καλαμάτα



Δεν προσήλθαν τελικά, παρότι είχαν προσκληθεί, στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με είσοδο 10 ευρώ, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.


Ο κ. Λαμπρόπουλος για πολλοστή φορά αποφεύγει να εμφανιστεί σε κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας η σημερινή απουσία του κ. Λαμπρόπουλου, εκτός των άλλων, στέλνει ένα μήνυμα στο κόμμα, σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί και έχουν διαρρεύσει για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας ή όχι. Ο κ. Λαμπρόπουλος είναι σφόδρα ενοχηλμένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα αυτού του τύπου, ορισμένα εκ των οποίων φαίνεται ότι «φεύγουν» ως διαρροή από τα κεντρικά της ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά στον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επίσης δεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση, φέρεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η κα Κεφαλογιάννη δεν τον επισκέφθηκε στο δημαρχείο. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η δυσαρέσκεια του κ. Νίκα έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν έγινε γνωστό ότι η κα Κεφαλογιάννη βρήκε χρόνο να επισκεφθεί το Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το μουσείο Παραδοσιακής Φορεσιάς και όχι το δημαρχείο και το δήμαρχο της πόλης που την φιλοξένησε.

Πηγή: messiniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad