50 μαθητές του Γυμνασίου Χιλιομοδίου στον Μητροπολίτη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

50 μαθητές του Γυμνασίου Χιλιομοδίου στον Μητροπολίτη



Πενήντα περίπου μαθητές και μαθήτριες της Α’ Tάξης του Γυμνασίου Χιλιομοδίου με την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Κων/να Δράκου, Φιλόλογο και τις συνοδούς τους Καθηγήτριες κ. Γεωργία Ψεύτη, Θεολόγο, κ. Θεοδώρα Μπασιάκου, Καθηγήτρια Πληροφορικής και κ. Αναστασία Δράκου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Διονύσιο, σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στους χώρους του Επισκοπείου.

Σε θερμό, εορταστικό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας δέχθηκε τα παιδιά και τις καθηγήτριες τους και, αφού αρχικώς ανέλυσε την διοικητική διάρθρωση της Εκκλησίας μας και τον τρόπο που Αυτή διοικείται, τους ομίλησε για το πραγματικό νόημα της εορτής των Χριστουγέννων και πως εμείς, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, οφείλουμε να εορτάζουμε αυτές τις Άγιες ημέρες. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας χρησιμοποιώντας απλή και κατανοητή γλώσσα και με παραδείγματα από την καθημερινότητα κατέδειξε στα παιδιά τρόπους, με τους οποίους μπορούν να καλλιεργήσουν την ψυχή τους, ώστε να αποκτήσουν μια σταθερή και ακέραιη προσωπικότητα βασισμένη στην κατά Θεόν βιωτή.

Πριν αποχωρήσουν τα παιδιά από την «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» Αίθουσα δώρισαν στον Πνευματικό τους Πατέρα ένα πίνακα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια, ενώ ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, ως αντίδωρο και ενθύμιο της επισκέψεώς, τους προσέφερε, από μια μικρή «ευλογία» και κεράσματα, ευχόμενος τόσο προς αυτά όσο και προς τις συνοδούς καθηγήτριες τους καλά Χριστούγεννα και κάθε πρόοδο στην ζωή τους.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad