Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στην κλήρωση που έγινε - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

test banner

Post Top Ad

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε στην κλήρωση που έγινεΝα δουν το μήνυμα από την εφορία που να λέει ότι κέρδισαν 1.000 ευρώ, ελπίζουννα βρουν στην προσωπική σελίδα τους στο Taxisnet 4.556.328 φορολογούμενοι που τον Οκτώβριο έκαναν πληρωμές με κάρτες ή μέσω ebanking.

Για να δει κάποιος αν κέρδισε πρέπει να μπει στην εφαρμογή «Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων» στην ΑΑΔΕ, από εκεί να οδηγηθούν στο Taxisnet και αν διαβάσουν από κάτω με κόκκινα γράμματα «μηδέν», σημαίνει ότι δεν κληρώθηκαν.

Μήνυμα από την εφορία θα βρουν οι 2.000 φορολογούμενοι που ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση. Βεβαίως τα χρήματα θα πάρουν οι 1.000 καθώς οι υπόλοιποι είναι αναπληρωματικοί.

Το επόμενο που περιμένουν οι νικητές είναι να μπουν τα λεφτά στον λογαριασμό τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να δηλώσουν στην σελίδα τους στο Taxisnet και στην «προσωπική πληροφόρηση» τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους. Αν δεν το κάνουν μέσα σε 3 μήνες, θα χάσουν τα λεφτά τους. Τα κέρδη αναμένεται να πληρωθούν στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας εφόσον οι νικητές δηλώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ.

Η πρώτη κλήρωση της λοταρίας των αποδείξεων είναι πλέον παρελθόν.

Το ενδιαφέρον στρέφεται από εδώ και πέρα στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο και κοντά στις γιορτές. Σε αυτή την κλήρωση θα βγουν περισσότεροι νικητές.

Συγκεκριμένα θα βγουν 10.000 νικητές, καθώς στην κλήρωση θα μπούν οι συναλλαγές από 10 μήνες. Ειδικότερα θα βγουν λαχνοί για συναλλαγές που έγιναν τον Νοέμβριο και για όλες τις συναλλαγές από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad