Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για εκείνον - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για εκείνον



Μόλις λίγες ημέρες πριν από την έλευση του νέου έτους και έχεις ήδη πονοκέφαλο για το τι δώρο θα του πάρεις. Φυσικά δεν θα περιμένεις τις τελευταίες ημέρες που δεν θα πέφτει καρφίτσα στα μαγαζιά. Το δώρο στον άντρα ήταν ανέκαθεν για εμάς… Γολγοθάς, καθώς οι δυνατότητες είναι πολύ περιορισμένες.

Τώρα όμως που έχουμε μπει σε χριστουγεννιάτικο mood και η φαντασία μας έχει περισσότερη διάθεση, θα βρούμε το πιο ωραίο. Αυτό που κάνει αρχικά μια έξυπνη γυναίκα, είναι να «ψαρεύει» για μέρες τον σύντροφό της  προκειμένου να καταλάβει αν έχει βάλει κάποιο πουκάμισο ή μια ηλεκτρονική συσκευή «στο μάτι».

Αν δεν τα καταφέρεις, τότε άσε τα γνωστά και κλισέ δώρα και προσανατολίσου σε άλλη κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα ένα διήμερο με τον κολλητό του ή μιαextreme δραστηριότητα που θα τη θυμάται για μήνες.

Μήπως ένα spa είναι αυτό που χρειάζεται για να τον χαλαρώσει από την σκληρή καθημερινότητα; Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να κλείσεις τραπέζι σε ένα ρομαντικό εστιατόριο με live μουσική, να γίνεις πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά και να του αφιερώσεις το αγαπημένο σας τραγούδι, κάνοντάς του εκείνη την ερωτική εξομολόγηση, ναι, αυτή που έκανες κάποτε σχεδόν καθημερινά.

Να μην ξεχνάς, αυτό που έχουμε ανάγκη περισσότερο όλοι, είναι στιγμές ευτυχίας που στερούμαστε σε μία τόσο δύσκολη εποχή. Ένα δώρο που θα ομορφύνει την καρδιά μας και όχι την ντουλάπα μας, είναι σίγουρα καλύτερο.

ΠΗΓΗ:alphafreepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad