Ποια μάρκα αυτοκινήτου προτίμησαν οι Κορίνθιοι το 2017 - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ποια μάρκα αυτοκινήτου προτίμησαν οι Κορίνθιοι το 2017




Άλλη μία χρονιά για την αγορά του αυτοκινήτου ολοκληρώθηκε και όπως αποδείχτηκε ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη του 2016. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία (ανεπίσημα), η ποσοστιαία αύξηση στις Μικρή άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το 2017ταξινομήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το 2017 σε σύγκριση με το 2016 έφτασε το 11,04% αγγίζοντας σε απόλυτο αριθμό τις 88.657 μονάδες (από 78.873).

Η αύξηση αυτή  μία μικρή ανάσα για τον κλάδο του αυτοκινήτου που απασχολεί δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, ωστόσο το συνολικό νούμερο παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Σημαντικό στοιχείο της αγοράς αφορά στις εταιρικές πωλήσεις (leasing, rent a car κ.λπ.) σε σχέση με τη λιανική όπου ο πήχης έγειρε υπέρ των εταιρικών πωλήσεων σε ποσοστό 55-45% περίπου.



Πρώτη η Toyota
Στο... ράλι των εταιρειών, πρώτη τερμάτισε η Toyota και το βάθρο συμπλήρωσαν Nissan και VW. Πολύ Πωλήσεις ανά εταιρεία και νομό μόνο στο zougla.gr διαβάζετε...δυνατές αποδείχτηκαν Opel και Peugeot που τερμάτισαν στις θέσεις 4 και 5 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Fiat, Suzuki, Citroen, Hyundai και Mercedes.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις εταιρείες που πούλησαν τα περισσότερα αυτοκίνητα ανά νομό. Όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν διαφορές ανά γεωγραφική περιοχή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως συναντούμε ακόμα και premium μάρκες στην κορυφή των πωλήσεων.


Μέσα στις πρωτιές σε πωλήσεις ανά νομό και Εταιρεία (3 Πρώτες)

Κόρινθος Toyota 42 Nissan 39 Opel 33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad