Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: 30χρονος έκαψε ζωντανό τον πατριό του - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: 30χρονος έκαψε ζωντανό τον πατριό του




Ο δράστης περιέλουσε με βενζίνη και έκαψε τον πατριό του που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι
Σε κατάσταση αμόκ επιχείρησε να κάψει και το σπίτι ενός συγχωριανού του
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράσης είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική
Με μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία μπήκε το 2018 στη Μεσσηνία, καθώς 30χρονος άνδρας έβαλε φωτιά και έκαψε τον πατριό του, ο οποίος ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ανήμπορος να αντιδράσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την eleftheriaonline.gr, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στον οικισμό Άγιος Νικόλαος του δήμου Λεύκτρου, ο 30χρονος φέρεται να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον πατριό του και να του έβαλε φωτιά καίγοντάς τον ζωντανό.

Όπως αναφέρει το messinialive, ο πατριός και η μητέρα του δράστη, έψηναν λόγω της ημέρας στο barbeque και είχαν καλέσει και τον ίδιο. Όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε και τους δύο αιφνιδιάζοντάς τους.

Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι όμως ο άτυχος 65χρονος που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν πρόλαβε να αντιδράσει.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος έφυγε από το σπίτι και προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με άλλον συγχωριανό του, αλλά τον απέτρεψαν.

Συγκεκριμένα άναψε φωτιά στο πατάκι της πόρτας του σπιτιού ενός συγχωριανού του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί. Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο 34χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο 34χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Με πληροφορίες από eleftheriaonline.gr, messinialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad