Ε....μην το δένετε και κόμπο στην Κορινθία! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ε....μην το δένετε και κόμπο στην Κορινθία!



Δεν είναι τυχαίο ότι η ηγεσία της ΝΔ διαμηνύει δεξιά και αριστερά, ότι μέσω του πολυσυζητημένου Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, «έχει 2.000 περίπου βιογραφικά για να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές». Μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν οι νυν βουλευτές, αλλά και στελέχη που διαπιστώνουν καθημερινά και την αλλοίωση της φυσιογνωμίας του κόμματος. Και κυρίως πως θα κινηθούν και ιστορικά στελέχη του κόμματος και επί σειρά ετών βουλευτές

Χωρίς καμία εσωκομματική διαδικασία έχουν αρχίσει και δίνονται άτυπα χρίσματα, ενώ οι βουλευτές ήδη είναι στα…«κάγκελα». «Ουσιαστικά είστε υποψήφιοι. Έχετε περάσει την τελική διαδικασία από το Μητρώο Στελεχών αλλά όπως είναι φυσικό ανακοινώσεις δεν μπορούν να γίνουν» είπε πριν λίγο καιρό κεντρικός παράγοντας της ΝΔ στα στελέχη του γαλάζιου Μητρώου.

Ενδεικτικά, μέσω του Μητρώου Στελεχών, έχει πάρει το πράσινο φως από την Κόρινθο η πολιτικός μηχανικός Σοφία Αναγνωσταρά και όσο και αν ήθελε ο Κυρ Μητσοτάκης να πολεμήσει την οικογενειοκρατία στη ΝΔ η υποψηφιότητα του Χρίστου Δήμα μάλλον είναι σίγουρη!

Θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες και στις βουλευτικές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κορινθία μίας και αν εφαρμοστεί η απλή αναλογική θα έχουμε "αναταραχές" και ευτράπελα.

Πάντως μην επαναπαύονται μερικοί σε αερολογίες!

Σ.Μ

Diogenis Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad