Προκηρύχθηκε η ηλεκτροκίνηση στη νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων Κιάτο – Ροδοδάφνη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Προκηρύχθηκε η ηλεκτροκίνηση στη νέα γραμμή υψηλών ταχυτήτων Κιάτο – Ροδοδάφνη



Δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η προκήρυξη του έργου «Κατασκευή ηλεκτροκίνησης της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής στο τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη».

Η ΕΡΓΟΣΕ διακηρύσσει την ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσιών Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του παραπάνω έργου, προϋπολογισμού 67 εκατ. ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του ποσού για αναθεώρηση και ΦΠΑ). Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ηλεκτροκίνηση του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων του σιδηροδρομικού δικτύου «Πειραιάς-Αθήνα-Κιάτο-Πάτρα (ΠΑΘΕΠ)».

Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr έως τις 9 Φεβρουαρίου 2018. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 15η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής στο πλαίσιο του «Άξονα Προτεραιότητας 1» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad