Χρίστος Δήμας: Έκθετος ο Τσίπρας για τρίτεκνους - πολύτεκνους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Χρίστος Δήμας: Έκθετος ο Τσίπρας για τρίτεκνους - πολύτεκνους




Τα στοιχεία που έδωσε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν αντιπαράθεση στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση "ξέσπασε" στη Βουλή με φόντο την περικοπή των επιδομάτων σε χιλιάδες οικογένειες τριτέκνων και πολύτεκνων, με τα στοιχεία του κατέθεσε ο βουλευτής και εισηγητής της ΝΔ, Χρίστος Δήμος.

Ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Χρίστος Δήμας, παρέθεσε δήλωση αλλά και Ερώτηση στη Βουλή του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, με την οποία ως Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε άδικα τα ποσά των επιδομάτων επί Κυβέρνησης ΝΔ, λέγοντας πως από εκείνα τα «άδικα επιδόματα» η Κυβέρνηση περικόπτει σήμερα το 1/4.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Δήμα, «Πολύτεκνη οικογένεια με 4 παιδιά και ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ, που με τον Νόμο της ΝΔ, μέχρι σήμερα λάμβανε 2.640 Ευρώ τον χρόνο, με τον Νόμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λάβει 2.016 Ευρώ».

Ο Βουλευτής Κορινθίας μάλιστα, παρουσίασε και δήλωση του κ. Τσίπρα από συνάντηση του με την ομοσπονδία πολύτεκνων στις 16.02.2015, στο οποίο υποσχόταν αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί οι πολύτεκνοι, «στα χρόνια της ανθρωπιστικής κρίσης» όπως τόνιζε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Εισηγητής της ΝΔ κατέθεσε και επιστολή βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρωθυπουργό και την αρμόδια Υπουργό κ. Φωτίου (σ.σ. αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για την κα. Γενιά), η οποία συμμεριζόταν αυτές τις ενστάσεις και ζητούσε τροποποίηση του νομοσχεδίου.



Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad