Κίνηση ματ από τον Πελοπίδα Καλλίρη μετά τις δηλώσεις Πνευματικού - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Κίνηση ματ από τον Πελοπίδα Καλλίρη μετά τις δηλώσεις Πνευματικού



Με μία κίνηση ματ ο Πελοπίδας Καλλίρης απάντησε στον Δήμαρχο Κορινθίων για τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Κορινθίων είναι άνευ ουσίας είπε, στόχος όλων μας πρέπει να είναι το καλό του τόπου "ο θεσμικός αλληλοσεβασμός θα πρέπει να είναι δεδομένος οι καθαρές σχέσεις θα πρέπει να υπάρχουν".

Ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης έχουν διακριτούς ρόλους και ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλεία του χωρίς παρεμβάσεις τους ενός στον άλλον.

Για την χωματερή του Χιλιομοδίου δήλωσε ότι έκανε την διαδικασία αυτή που έπρεπε να γίνει και που γινόταν πάντα και όσο θα βρίσκεται στην θέσει αυτή θα προασπίζεται την δημόσια υγεία χωρίς εκπτώσεις.

Περιμένει από την δημοτική αρχή να του προτείνει «νόμιμες λύσεις.»

Για το φράγμα του Ασωπού που πολλές φορές έχει αναφέρει ο κ.Πνευματικός, ας μην εγκαλείται έμμεσα ως υπεύθυνη την νεοεκλεγείσα  από το 2014 Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για ένα θέμα που πολλά χρόνια παρέμεινε άλυτο με ευθύνη άλλων

Και τέλος για τις κοινωνικές δομές είπε ότι οι εκκλήσεις μου στον Δήμαρχο Κορινθίων να μην πάει χαμένη αυτή η χρηματοδότηση από τον Νομό μας,  έπεσαν στο κενό λόγω διαφορών ή ασυμφωνιών Είναι ανεπίτρεπτο να αποκλείεται η Κορινθία.

Εξαντλώ κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας με όλους τους Δημάρχους της Κορινθίας για το καλό της κοινωνίας μας , αποφεύγονται άσκοπες ρήξεις, προσπαθώ να υπάρχει συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης

Ο στόχος είναι ένας το όφελος των συμπολιτών μας

Μας ενώνουν περισσότερα απο όσα μας χωρίζουν και αυτά είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι μας 


Θα κριθούμε απο το έργο μας



Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας:




ΠΗΓΗ video korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad