Η πρώτη εικόνα που βλέπετε σας δείχνει τα μειονεκτήματα της προσωπικότητάς σας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Η πρώτη εικόνα που βλέπετε σας δείχνει τα μειονεκτήματα της προσωπικότητάς σας



Εάν κάνετε το παρακάτω τεστ ίσως ανακαλύψετε μερικά κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητάς σας

φιλόσοφος Σωκράτης πρέσβευε ότι για να φιλοσοφήσει κανείς πραγματικά και να συλλάβει την αλήθεια, θα έπρεπε να γνωρίσει τον πραγματικό εαυτό του. Όμως η αυτογνωσία είναι μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Ωστόσο γνωρίζοντας έστω κάποιες πτυχές της προσωπικότητάς σας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία σας στη ζωή. Αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πρέπει να τα μάθετε, γιατί έτσι θα βελτιώσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του.

Έτσι λοιπόν κάνοντας το παρακάτω τεστ ίσως ανακαλύψετε μερικά κρυμμένα μειονεκτήματα της προσωπικότητάς σας. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε;

Δέντρο

Το δέντρο βρίσκεται στο κέντρο της εικόνας, παρόλο που είναι αρκετά ψηλό. Εάν αυτό είναι που τραβά πρώτο την προσοχή σας, σημαίνει ότι ακολουθείτε τη λογική περισσότερο από την καρδιά σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει στη σταδιοδρομία σας και στη λήψη κάποιων αποφάσεων. Ωστόσο πρέπει να είστε επιφυλακτικοί γιατί υπερβολική εστίαση στη λογική πλευρά της ζωής μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα δρόμο χωρίς συναισθήματα. Επιπλέον, αυτή η προσέγγιση περιορίζει τις προσδοκίες σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας κάνει να προσπαθείτε μόνο για πράγματα που είναι απτά και όχι για τα πράγματα που πραγματικά θέλετε. Μόλις επιστρέψετε στον αυθορμητισμό να βγει προς τα έξω, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες και θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες.


Γορίλας

Εάν η πρώτη εικόνα που παρατηρείτε είναι ο γορίλα, σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα που αφορούν την αυτοεκτίμησή σας. Μπορεί να υποτιμάτε πολύ συχνά τον εαυτό σας ή να του ασκείτε αυστηρή κριτική. Επίσης κάθε φορά που δεν πετυχαίνετε αυτό που θέλετε είστε σκληροί με τον εαυτό σας. 

 Λιοντάρι

Το λιοντάρι συμβολίζει μια άγρια ψυχή που δεν θέλει να εξημερωθεί. Αν το είδατε πρώτα το λιοντάρι τότε σημαίνει ότι είστε παρορμητικοί και συχνά ακολουθείτε το ένστικτό σας. Όμως ο τρόπος σκέψης και το πώς ενεργείτε μπορεί πολλές φορές ν βλάψει τους άλλου ανθρώπους ακόμα και όταν δεν θέλετε να συμβεί. Αυτό όμως που χρειάζεστε πραγματικά είναι περισσότερη προσοχή και ας μη το δείχνετε στους γύρω σας.  Έχετε πλήρη επίγνωση ότι άλλοι θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι, αλλά προτιμάτε να κάνετε τα πράγματα με το  δικό σας τρόπο και ας κάνετε λάθη, τουλάχιστον θα είναι δικά σας. 

Ψάρια

Τα ψάρια βρίσκονται στο κάτω μέρος της εικόνας και συμβολίζουν την αντιφατικότητα.  Εάν λοιπόν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε είναι τα ψάρια, σημαίνει ότι πραγματική σας προσωπικότητα είναι κρυμμένη. Όταν βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους εμφανίζετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και δεν αποκαλύπτετε εύκολα τον πραγματικό σας εαυτό. Παρά όμως τον πολύπλοκο χαρακτήρα σας αγαπάτε τους ανθρώπους και τη ζωή, απλά δεν είναι τόσο εύκολο να συνδεθείτε πραγματικά με τους άλλους. Βρίσκεστε στο δικό σας κόσμο, όπως ένα ψάρι στη θάλασσα, και νομίζετε ότι άλλοι θα το κατανοήσουν, όμως δεν συμβαίνει πάντα.

ΠΗΓΗ:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad