Μαύρισε η οθόνη του iPhone; Τι θα κάνεις! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Μαύρισε η οθόνη του iPhone; Τι θα κάνεις!



Γιατί μαύρισε η οθόνη του iPhone σου;

Έχει σπάσει ή ραγίσει σε κάποιο σημείο.

Μήπως το πρόβλημα με τη μαύρη οθόνη δεν είναι τόσο ξαφνικό όσο νομίζεις; Ας το παραδεχτούμε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν πολύ εύκολα να πέσουν με δύναμη από τα χέρια μας. Ακόμη και αν δεν σου έχει συμβεί, πρέπει να ξέρεις ότι το φαινόμενο δεν είναι διόλου σπάνιο. Μια αφηρημένη ή απρόσεκτη κίνηση και το κινητό έχει εξφεντονιστεί σε σημεία, που ούτε φανταζόσουν ότι υπήρχαν. Αν είχε ραγίσει ή σπάσει σε κάποιο σημείο στο παρελθόν και δεν το έχεις φτιάξει, πιθανότατα αυτή είναι η αιτία που μαύρισε η οθόνη του iPhone σου. Είναι βέβαιο ότι ένας έμπειρος ηλεκτρονικός θα στο φτιάξει μέσα σε λιγότερη από μισή ώρα.

Δεν το φορτίζεις σωστά.

Αν φορτίζεις το τηλέφωνο σου κάθε 5 ώρες μέχρι να φτάσει το 40% δεν είναι περίεργο που μαύρισε η οθόνη του. Όλοι οι ηλεκτρονικοί και μη συστήνουν να φορτίζουμε τα κινητά μας μόνο όταν έχουν αποφορτιστεί τελείως και να περιμένουμε μέχρι να φτάσουν και πάλι στη πλήρη φόρτιση. Για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτό το πρόβλημα άφησε το να φορτίσει για αρκετή ώρα και στη συνέχεια κάνε μια επανεκκίνηση.

Το άφησες για υπερβολική ώρα στον ήλιο.

Το τηλέφωνο σου ευτυχώς σε ειδοποιεί όταν έχει ανέβει υπερβολικά η θερμοκρασία του. Αν παρ’ όλα αυτά εσύ δεν το φρόντισες και το άφησες να καίγεται στον ήλιο, ίσως να σου κάνει αντίποινα. Άν έχει συμβεί κάτι τέτοιο πιθανότατα είναι και ο λόγος που μαύρισε η οθόνη του iPhone σου. Άφησε το σε κάποιο δροσερό σημείο ώστε να κατέβει η θερμοκρασία του. Μετά από λίγη ώρα μπορείς να προσπαθήσεις να το ανοίξεις και πάλι. Αν δεν ανοίγει θα σου προτείναμε να κάνεις επανεκκίνηση.

ΠΗΓΗ:alphafreepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad