Στροφή 180 μοιρών από τον κ.Πνευματικό. ευτυχώς για τους Κορίνθιους - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Στροφή 180 μοιρών από τον κ.Πνευματικό. ευτυχώς για τους Κορίνθιους



Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων της 30.1.2018 οι θέσεις μας στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι εξής :

1. Καταψηφίσαμε την πρόταση του κ Πνευματικού για να γίνουν ψήφισμα και καταγγελίες για ευθύνες της  περιφέρειας  Πελοποννήσου στη διαχείριση απορριμμάτων και μηνύσεις για την χωματερή Χιλιομοδίου . Προτείναμε να αντιμετωπιστεί το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών μετά το κλείσιμο της χωματερής , με διάλογο, συνεργασία και σχέδιο ανάμεσα σε δήμο, περιφέρεια και αρμόδιο υπουργείο . Τη φωνή της λογικής και την πρόταση μας εφάρμοσε την επόμενη μέρα ο κ Πνευματικός κάνοντας στροφή 180 μοιρών ευτυχώς για τους Κορίνθιους.



2. Θέσαμε ξανά την θέση μας για αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων , αντικείμενο στο οποίο υστερεί ο δήμος και συγκεκριμένα την αξιοποίηση της δημοτικής αγοράς, του ξενία αρχαίας Κορίνθου, των παλαιών σφαγείων και την πρόσβαση σε παραλίες. Οι επιδοτήσεις φτάνουν μέχρι 100 %. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα  είχαμε προτείνει επίσης την δημιουργία ανοιχτής αγοράς (open mall ) στο κέντρο της Κορίνθου  όπως έχει γίνει σε 5 άλλες πόλεις της χώρας.




3. Θέσαμε επίσης το θέμα της πληρωμής των εργαζομένων που εδικαιούντο και δεν έλαβαν τα περασμένα χρόνια γάλα και μέσα ατομικής προστασίας καθώς και την διαχείριση του χριστουγεννιάτικου χωριού από το ΚΕΠΑΠ που είχε μεγάλο κόστος και ελάχιστο όφελος , καθώς και την αντιμετώπιση του προβλήματος με τις τσούχτρες στον Κορινθιακό .

4. Καταθέσαμε ψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων και ψηφίσαμε το αντίστοιχο της περιφερειακής ένωσης δήμων δυτικής Μακεδονίας που αποκλείει στα Σκόπια την ονομασία που να περιλαμβάνει τη λέξη Μακεδονία και την αναγνώριση Μακεδονικού έθνους στα Σκόπια που δεν υπήρξε ποτέ . Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την  ιστορική αλήθεια και την εθνική μας συνείδηση .


Βασίλης Νανόπουλος

επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad