Α’ ΕΠΣ Κορινθίας: Η 19η αγωνιστική της βροχής, των αναβολών και των έντονων παραπόνων.. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Α’ ΕΠΣ Κορινθίας: Η 19η αγωνιστική της βροχής, των αναβολών και των έντονων παραπόνων..



Είναι γνωστό ότι στην χώρα μας οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν φημίζονται για την αρτιότητά τους, ή για την “ελαστικότητά” τους απέναντι στα καιρικά φαινόμενα. Σήμερα λοιπόν που ο καιρός ήταν βροχερός στον Νομό Κορινθίας, αρκετές αναμετρήσεις αναβλήθηκαν στην Α’ κατηγορία, άλλες είχαν διακοπή και άλλες έντονα παράπονα. Στο γήπεδο του Σοφικού, εκεί όπου ο τοπικός Πανσολυγειακός υποδέχτηκε την Κόρινθος 2006, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα των φιλοξενούμενων στο facebook, το γήπεδο βρέθηκε σε τραγική κατάσταση για να φιλοξενήσει αγώνα ύστερα από την έντονη βροχόπτωση. Παράπονα όμως είχαμε και από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και μάλιστα έντονα, όπως θα δούμε παρακάτω με όσα δημοσιεύθηκαν στην επίσημη σελίδα της ομάδος στο facebook.



A’ ΕΠΣ Κορινθίας – 19η αγωνιστική:

Πανσολυγειακός – Κόρινθος 2006  0 – 5

ΑΟ Σπαθοβούνι – Ηρακλής Ξυλοκάστρου  2 – 1

Αγιος Γεώργιος – Ολυμπιακός Άσσου  0 – 2

Θύελλα Πετρίου – Ελλάς Βέλου  1 – 0

Αστέρας Δερβενίου – Δάφνη Εξαμιλίων (διακοπή με τον Αστέρα να προηγείται μέχρι εκείνη τη στιγμή 1 – 0)

Ηρακλής Λεχαίου – Ισθμιακός (Αναβολή)

Πανκαμαριακός – Τενεάτης Αθικίων (Αναβολή)

Παννεμεατικός – ΠΑΣ Κόρινθος  (Αναβολή)



Από την επίσημη σελίδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου δημοσιεύθηκαν τα παρακάτω :

“Αισχρή σφαγή από τους υπανθρώπους που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εις βάρος της ομάδας μας, ήττα στο Σπαθοβούνι με 2-1 και άλλη μια κλοπή 3 βαθμών!

Με τον διαιτητή Καλαρά να σφυρίζει για πολλοστή φορά φέτος τον Ηρακλή και πάντα σε διατεταγμένη υπηρεσία (όπως όταν προσπάθησε να καταδικάσει την ομάδα μας με αυτά που έγραψε στο ΦΑ με την ΠΑΣ), οριζόμενος από τους Τσιχριτζή, Γκρούτση και τον συμπολίτη μας (!) Καλλιόλια!

Η Διοίκηση μας προειδοποίησε τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Βράκα πριν τον αγώνα για τη διαφαινόμενη σφαγή εξαιτίας του συγκεκριμένου διαιτητή και της έλλειψης παρατηρητή διαιτησίας, χωρίς όμως να λάβει καμία ουσιαστική απάντηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαστρογιαννόπουλος έκανε το “λάθος” να βάλει τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ και μετά έλαβε δράση ο Καλαράς. Ακυρωμένο πεντακάθαρο γκολ του Ένο, ανύπαρκτο πέναλτυ για το Σπαθοβούνι (που απέκρουσε ο Ηλίας Κουρούμαλης), ανάποδα σφυρίγματα, συνεχείς κάρτες και εν τέλει κόκκινη στον Καλύβα, καθώς έχουμε και ματς με το Καμάρι την ερχόμενη αγωνιστική.

Λίγες μέρες μετά τα μηνύματα ενότητας του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού και του Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Πιτσάκη στην κοπή της πίτας της ΕΠΣΚ, το αυτί του κλειστού λόμπι δεν ίδρωσε και αφήνει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στο έλεος των μπαμπουίνων, που σε ρόλο χασάπηδων κατακρεουργούν το χόμπι και την ψυχαγωγία των αθλητών μας.”










ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad