"Ασχολούμαι με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα" - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

"Ασχολούμαι με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα"





Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε και συνεχίζει να είναι από τους ωραιότερους έλληνες ηθοποιούς.

Υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ στο ξεκίνημα της καριέρας του και έκανε μια σπουδαία καριέρα σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο.



Τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς για εκείνον η υποκριτική έχει τελειώσει όπως είχε πει παλιότερα.



Γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1949 στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στη Μικρομάνη, ένα χωριό οχτώ χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Οι γονείς του παντρεύτηκαν από έρωτα, όπως έχει δηλώσει, και μάλιστα η μητέρα του ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον πατέρα του.



Έχει κάνει δύο γάμους και έχει ένα γιο, τον Σωτήρη. Υπήρξε παντρεμένος (1988 – 1990, ο δεύτερος γάμος) με την Ρούλα Κορομηλά. Στο πλευρό του είχε πάντα πολύ ωραίες γυναίκες με τη Χριστίνα Φαρμάκη να είναι η τελευταία γνωστή του σχέση.

Σήμερα ασχολείται με τα κτήματά του στη Μεσσηνία όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso. Ήταν όνειρό του κάποια στιγμή να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με τη γη.

«Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια.
Μερικές από τις πετυχημένες σειρές που πρωταγωνίστησε είναι οι: Λούνα Παρκ, Τμήμα Ηθών, Ταγκό για τρεις, Νταντά για όλες τις δουλειές, Διλήμματα, Η ώρα η καλή, Τα φιλαράκια, Πειρασμός, Παλίρροια, Το τίμημα του πάθους, Κόκκινο Βαθύ κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad