Παιδιά στο Βέλο βοήθησαν να σωθεί κακοποιημένος σκυλάκος από βέβαιο θάνατο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Παιδιά στο Βέλο βοήθησαν να σωθεί κακοποιημένος σκυλάκος από βέβαιο θάνατο






Περίπου στις 7 και κάτι το απόγευμα ενημερώθηκα για ένα σκυλάκι κλεισμένο σε ακατοίκητο σπίτι και πιασμενο παγιδευμενο πιθανον σε φακα. το περιστατικο το ειδε επισκεπτης ο οποιος και ενημερωσε σε φιλοζωικη σελιδα του νομου κορινθιας.
Ενημερωσα το ΑΤ Βραχατιου να στειλουν περιπολικο στο σημειο, στο Βελο Κορινθιας, για να δουμε αν ισχυει καταρχην η καταγγελια. Σε λιγα λεπτα με πηρε τηλ η Αξιωματικος Υπηρεσιας και μου ειπε οτι υφισταται οντως κακοποιηση και ειχαν ηδη ξεκινησει οι νομιμες ενεργειες. πηγα στο σημειο οπου περιμενε αστυνομικος και το θεαμα που αντικρισαμε ηταν σοκαριστικο. ενα σκυλι 30 κιλων δεμενο με συρματοσχοινο απο την κοιλια τα γεννητικα οργανα τα ποδια
Ο σκυλακος απεγκλωβιστηκε απο τον αστυνομικο που εφτασε πρωφτος στο σημειο και μεταφερθηκε στον κτηνιατρο κ Λεκκα Ιωαννη οπου και νοσηλευεται. η γνωματευση :κατα την εξεταση διαπιστωθηκαν πληγες στο πισω ποδι (δεξι) που εχουν γινει απο δεσιμο με σχοινι ή συρμα ,το ποδι εδειχνε σγημαδια οιδηματος και απωλεια αισθησης.
Επισης ειχε πληγες γυρω απο την μεση που ειχαν προκληθει με τον ιδιο τροπο καθως και πληγες που αιμοραγουσαν στην περιοχη των γεννητικων οργανων. ολα τα αποδεικτηκα ειναι στην διαθεση του εισαγγελεα καθως εχει σχηματιστει δικογραφια και εκρεμει η συλληψη του δραστη . Να ευχαριστισω το ΑΤ βραχατιου ,την αξιωματικο υπηρεσιας για την αμεση ανταποκριση οπως και το πληρωμα του περιπολικου το οποιο απεγκλωβισε τον σκυλακο.
Δεν ανεβαζω τις πρωτες φωτο ειναι σκληρες. Ο σκυλακος θα γινει καλα το μονο σιγουρο.
 Εδω θα αναφερω και την βοηθεια απο μια ομαδα παιδιων ηλικιας 13; 14; ετων. Υπεδειξαν στην αστυνομια οταν εφτασε το σημειο ακριβως που ειναι ο σκυλακος βοηθησαν μολις απεγκλωβιστηκε εφεραν νερακι να του δωσουν φωτιζαν με φακο για να βλεπουμε. αυτα τα παιδια ολο το απογευμα εψαχναν λυση . αυτα τα παιδια αξιζουν χιλια μπραβο.
Νεοτερα αυριο





ΠΗΓΗ:Giota Karavizinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad