"Ορεινός Αγώνας Γερανείων" την Κυριακή 1η Απριλίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

"Ορεινός Αγώνας Γερανείων" την Κυριακή 1η Απριλίου


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου ανακοινώνει για την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 την παράλληλη διοργάνωση:

1.   Του 5ου   “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” μήκους 22 χιλ.
2.   Του 3ου   “Ορεινού Δρόμου Περαίας Χώρας” μήκους 10 χιλ.
 

Η διαδρομή του “Ορεινού Αγώνα Γερανείων” Είναι μια από τις πιο μοναδικά όμορφες διαδρομές της Ελλάδας ενώ και φέτος υπάρχουν αλλαγές και βελτιώσεις έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο ελκυστική και ευχάριστη για τους αθλητές.

Αφετηρία της διαδρομής είναι το Παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου . Η διαδρομή αφού βγει από την πόλη, κινείται σε ένα νέο όμορφο μονοπάτι που μπαίνει στο δασωμένο ορεινό όγκο του βουνού . Στη συνέχεια διασχίζει όλη την κορυφογραμμή με το ελατοδάσος και κατηφορίζοντας με καταπληκτική θέα, τερματίζει πάλι στο Παραλιακό πάρκο. Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας σε αυτή τη διαδρομή είναι μοναδικός στην Ελλάδα . Η θετική υψομετρική είναι 1380μ. .

Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων έχει θετική υψομετρική 340 μέτρα, ήπια κλίση και το μονοπάτι κινείται στο πρώτο και ανηφορικό μέρος του, πάνω σε παλιό εγκαταλελειμμένο δρόμο με υπέροχη θέα. Τα πρώτα 1.700 μέτρα και τα 400 μέτρα στο τέλος είναι σε άσφαλτο. Διαδρομή που τρέχεται σε όλο το μήκος της

Και οι δύο διαδρομές κινούνται πάνω σε καλογραμμένα μονοπάτια ενώ η ομορφιά των τοπίων που εναλλάσσονται είναι μοναδική και η πανοραμική θέα θα ξεκουράσει κάθε αθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad