Θα .....τολμήσει ο γιατρός; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Θα .....τολμήσει ο γιατρός;


Υπάρχει μία πληροφορία (και μία σελίδα στο facebook Φίλοι Χρήστου Χασικίδη) που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.
Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε αναφέρει για τις δύο χαμένες ευκαιρίες που είχε στο παρελθόν και ότι δεν είχε τολμήσει.
 Και να που πάλι εμφανίζεται πιθανός υποψήφιος δήμαρχος σε μία στιγμή που ο νυν δήμαρχος Κορινθίων προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα από μία παράταξη που στην ουσία διαλύεται.

Πόσοι πιστοί άραγε έχουν μείνει στην "Πορεία Ευθύνης;

Η παλαιότερη ανάρτησή μας:

"Υπενθυμίζουμε. Το 2010 ο κ Χασικίδης μέχρι την τελευταία στιγμή εμφανιζόταν ως πιθανός υποψήφιος. Την ύστατη ώρα κατέληξε σε συμφωνία με τον κ Πνευματικό. Οι φήμες της εποχής εκείνης έλεγαν ότι μάλιστα είχε συμφωνηθεί να συμπορευτεί το 2010 για να είναι ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος και να έχει τη στήριξη του κ Πνευματικού την επόμενη φορά. Το 2014 πάλι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν βέβαιη την υποψηφιότητα. Ακόμα και να έχανε, σίγουρα δεν θα κέρδιζε ο κ Πνευματικός και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια λογική συνέχεια με ισχυρή δυναμική για το 2019.

Αντιθέτως ο γιατρός επέλεξε να κάνει πίσω ακόμα μια φορά και τιμήθηκε με τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που τον βάζει και θα τον βάζει κάθε φορά στο κάδρο δίπλα στον Αλέξανδρο Πνευματικό.

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του που το 2014 μιλούσαν για μοιραίο λάθος. Όπως δεν είναι και λίγοι αυτοί που στο Χιλιομόδι από την επόμενη μέρα των εκλογών του 2014 δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι θα ξανακατέβουν μόνο αν κατέβει ο Χασικίδης για δήμαρχος. Αναφερόμαστε σε δυνατούς σημερινούς παίχτες του συνδυασμού του κ. Πνευματικού.

Η χρονική συγκυρία που επιλέγει ο Νίκος Σταυρέλης δεν είναι τυχαία. Είναι κίνηση ματ που προλαβαίνει ακόμα και τη σκέψη του γιατρού. Γιατί ο κ. Σταυρέλης βάζει μπροστά με ορίζοντα διετίας τις ετοιμασίες του και θα κινείται άνετα και μάλιστα εντός του δημοτικού συμβουλίου. 

Εκτός αν ζητηθεί η παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου όπως έγινε με την περίπτωση της κας Χρισταρά (οι φήμες λένε ότι της ... ζητήθηκε ... να παραιτηθεί και από δημοτική σύμβουλος ... οικειοθελώς).

Και τώρα γιατρέ μου τι κάνουμε ;

Δύσκολα τα πράγματα. Γιατί και τα χρόνια περνάνε.

Αν και εδώ που τα λέμε ο γιατρός διαπρέπει σε μεγάλα συνέδρια Καρδιολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι πιθανό μετά από δύο χαμένες ιδανικές ευκαιρίες να έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο της Δημαρχίας και να κοιτάει αλλού. 

Όπως και να το κάνουμε, όταν μόνος σου παίρνεις 2.500 σταυρούς χωρίς να έχεις κάνει ούτε μια δημόσια δήλωση, ε λογικά περνάνε και άλλα πράγματα από το μυαλό σου. 

Σωστά γιατρέ ; "

Λοιπόν θα περιμένουμε τον κύριο Χασικίδη να ανοίξει τα χαρτιά του

ΓΙΑΤΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ......ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad