Από σήμερα το πρόγραμμα εξοικονομώ στην Πελοόννησο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Από σήμερα το πρόγραμμα εξοικονομώ στην Πελοόννησο

Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα εξοικονομώ για τους ενδιαφερόμενους στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας διπλασιάστηκαν οι πόροι του προγράμματος προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Έτσι, το σύνολο της χρηματοδότησης του προγράμματος μαζί με τα τραπεζικά δάνεια αναμένεται να προσεγγίσει το 1 δισ. ευρώ. Ως αποτέλεσμα οι δικαιούχοι θα αυξηθούν από 40.000-45.000 νοικοκυριά σε 90.000-95.000 νοικοκυριά για το σύνολο της χώρας.

Σημειώνεται ότι η Υπουργική Απόφαση με την οποία άλλαξαν οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων προκειμένου η διαδικασία να γίνει σταδιακά, λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, προβλέπει και επιμέρους αλλαγές στις επιλέξιμες δαπάνες ως προς τις μονώσεις, αποσαφηνίζει ότι για τους αυθαίρετους χώρους εκτός από την τακτοποίηση θα πρέπει να έχει καταβληθεί και το σύνολο του προστίμου και διευκρινίζει τα σχετικά με τη φορολογική δήλωση που λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό του ύψους της ενίσχυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad