ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : ΑΚΥΡΗ, ΑΚΑΙΡΗ και ΑΤΥΧΗΣ η εκδήλωση του Δήμου για την ημέρα της γυναίκας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : ΑΚΥΡΗ, ΑΚΑΙΡΗ και ΑΤΥΧΗΣ η εκδήλωση του Δήμου για την ημέρα της γυναίκας


Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων πρόσκληση του, ανήμερα της ημέρας της γυναίκας, σε νυχτερινό κέντρο της πόλης μας με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ!!!


ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ πως εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος υπήρξαν ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ για εκείνη την ημέρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στα επισιτιστικά καταστήματα της πόλης. Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη κίνηση ήταν το λιγότερο ΑΚΥΡΗ, ΑΚΑΙΡΗ και ΑΤΥΧΗΣ!

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως τα καταστήματα της πόλης μας έχουν δείξει ΠΟΛΛΑΚΙΣ πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε περίσταση και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ή οποιονδήποτε άλλο να τα υποκαταστήσει. Έξαλλου δεν είναι δουλεία του Δήμου να είναι διοργανωτής τέτοιων εκδηλώσεων.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ δε σήμερα που οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι!!!! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ 30 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ που συμμετείχαν σε ημερίδα που διοργάνωνε ο ίδιος ο Δήμος!!!!

Αίτημα στο οποίο ο σύλλογος ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΑ, όπως άλλωστε έχει κάνει πάντα όταν του ζητήθηκε.

Είναι αρχή του φορέα μας να συνεργαζόμαστε με την εκάστοτε δημοτική αρχή για το καλό και την ευημερία του Δήμου μας.
 
ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που έχουν ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ και αποσκοπούν στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ όχι μόνο μας βρίσκουν ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ αλλά δυναμιτίζουν το κλίμα εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ τη συγκεκριμένη κίνηση καθώς και κάθε άλλη τέτοια ενέργεια ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ευελπιστούμε πως η δημοτική αρχή θα επιδείξει ανάλογο ζήλο και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη πόλη και όλους τους παραγωγικούς φορείς όπως είναι η τοποθέτηση διχτυών για την αντιμετώπιση του φαινομένου των μεδουσών, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η μείωση των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, καθαριότητα και τόσα άλλα

ΠΗΓΗ:loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad