Ποιος είναι ο κομματικός αρουραίος κύριε Πανταζή ; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ποιος είναι ο κομματικός αρουραίος κύριε Πανταζή ;




Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δημοτική Παρέμβαση", Βασίλη Πανταζή, για την ύπαρξη κομματικού αρουραίου στο χώρο της ΝΔ.


Η αναφορά του κ. Πανταζή έγινε με αφορμή δημοσίευμα κορινθιακής ιστοσελίδας (korinthiannews.gr) και εμφανίστηκε με τη μορφή απάντησης του ιδίου.


Όπως βλέπετε τα δημοσιεύματα που έχουμε κάνει αυτό τον καιρό για τη ΝΟΔΕ και το χώρο της ΝΔ ανταποκρίνονται στον υβριδικό πόλεμο που έχουν εμπνευστεί μερικοί για να κάνουν μπάχαλο και να ξεφτιλίσουν τη ΝΔ και στις εκλογές της ΝΟΔΕ και στις δημοτικές εκλογές.



Πιστεύουμε ότι ο Βασίλης Πανταζής αναφέρεται σε όλους αυτούς τους αρουραίους που ξαφνικά βγήκαν από τις τρύπες και γυρεύουν να χειραγωγήσουν το χώρο της ΝΔ στην Κορινθία με μια από τις προεκτάσεις και τις δημοτικές εκλογές.


Επειδή οι καιροί είναι πονηροί και ο σκληροτράχηλος στρατιωτικός δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του, πιστεύουμε ότι πρέπει να αποκαλύψει σε ποιον ή ποιους αναφέρεται η πολύ σοβαρή καταγγελία του.



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ;



Η καταγγελία του κ. Πανταζή είναι πολύ κρίσιμη γιατί σίγουρα στο μυαλό του έχει και τις δημοτικές εκλογές του 2014, τότε που διάφοροι αρουραίοι έβριζαν τη ΝΔ και μετά εμφανίστηκαν πιο νεοδημοκράτες και από το Βαρβιτσιώτη το γέρο.


Και είναι σίγουρο ότι ο κ. Πανταζής δεν θα θέλει να γίνει πάλι η ΝΔ ρετάλι από τέτοιους τύπους.




Diogenis-press.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad