“Αιχμηρή” ανακοίνωση – απάντηση από τον Πέλοπα Κιάτου για τον χαρακτηρισμό “φωτοβολίδα”.. - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

“Αιχμηρή” ανακοίνωση – απάντηση από τον Πέλοπα Κιάτου για τον χαρακτηρισμό “φωτοβολίδα”..



Αιχμηρή ανακοίνωση – απάντηση του Πέλοπα Κιάτου στον πρόεδρος της Κορίνθου 2006.
Όπως αναφέρεται μέσα στον κορμό του κειμένου από το ΔΣ του Πέλοπα Κιάτου, αναρτήθηκε  από την σελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Πελοπίδων”:

Πρόσφατα σε ””συνέντευξη τύπου”” που έδωσε ο πρόεδρος της Κορίνθου 2006 αποκάλεσε την ομάδα του Πέλοπα ”φωτοβολίδα” ,μόνον αυτός ξέρει γιατί.Η ομάδα του Κιάτου φέτος εκτός των μακρινών και δαπανηρών ταξιδίων είχε να αντιμετωπισει ομάδες με 5πλασιο και πλέον μπάτζετ από αυτό του Πέλοπα,και επίσης Δήμους τεράστιους σε σχέση με το Κιάτο,όπως ο Πειραιάς η Ρόδος Η Νίκαια ο Κορυδαλος κ.α.

Πώς είναι δυνατόν ο πρόεδρος μιας μικρής ομάδας σαν την Κόρινθο 2006 που έχει μόλις 12 χρόνια ιστορίας και αυτά μόνο σε τοπικά πρωταθλήματα και μόνο τα 4 η 5 στην α’ κατηγορία Κορινθίας, δεν έχει κατακτήσει ποτέ κανέναν τίτλο ,και σύμφωνα με την νοοτροπία του μάλλον δεν πρόκειται …..να πιάνει στο στόμα του το Κιάτο και τον Πέλοπα που έχει ιστορία από το 1926 και είναι ένα από τα επτά ιδρυτικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας με συμμετοχές πολλών ετών στη Γ Εθνική 19 ετών στη Δ’ Εθνική,μια κατάκτηση πρωταθληματος στη Γ’ Εθνική, 1 συμμετοχή στη Β Εθνική 19 πρωταθλήματα Στην Α κατηγορία ένα Κύπελλο Ελλάδας ερασιτεχνών και άλλη μια συμμετοχή ως φιναλίστ,10 κύπελλα Κορινθίας και το τελευταίο με αντίπαλο την ομάδα του [Κόρινθο 2006] και μάλιστα με την μισή ομάδα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Είστε ανιστόρητος κε και δεν μπορείτε να αποκαλείτε τον ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ Φωτοβολίδα .. Σεβασμός….μια λέξη που πιθανόν να σας είναι Άγνωστη!! Παραθέτουμε αποσπάσματα της μεγάλης ιστορίας της ομάδας μας που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο διαδίκτυο,γιατί κάποια στιγμή πρέπει να μάθετε…
και όσο εσείς ”γκρινιάζετε” για όλους και για όλα,
ο Πέλοπας Κιάτου θα συνεχίσει να παίρνει τίτλους!
_________________________________________________
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Γ.Π.Σ. Πέλοψ Κιάτου
Επίσημη ονομασία Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πέλοψ Κιάτου
Σύντομο όνομα Πέλοπας Κιάτου
Ίδρυση 1926
Έδρα Κιάτο Κορινθίας, Ελλάδα
wikidata (π • σ • ε )
Ο Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πέλοψ Κιάτου[1] είναι αθλητικό σωματείο της Κορινθίας ιδρυθέν το 1926 και αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά σωματεία της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης (Ε.Π.Σ. Κορινθίας).[2] Το ποδοσφαιρικό του τμήμα έχει αγωνισθεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Γ΄ και της Δ΄ Εθνικής, ενώ την περίοδο 1980-81 μετείχε στο Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.[3] Εδρεύει στην πόλη του Κιάτου και έχει χρώματα το ερυθρό και το λευκό. Από τις τάξεις του αναδείχθηκαν αρκετοί σημαντικοί διεθνείς ποδοσφαιριστές, όπως ο κυνηγός Αλέξης Αλεξανδρής, ο τερματοφύλακας Φάνης Κοφινάς, ο οπισθοφύλακας Νίκος Κουρμπανάς κ.α. Ως έδρα του χρησιμοποιεί το δημοτικό γήπεδο Κιάτου, χωρητικότητας 8.000 θεατών. Έχει κατακτήσει 1 κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας το 1991 στον τελικό της λεωφόρου Αλεξάνδρας και έχει άλλον έναν τελικό το 1973. Οι φίλαθλοι του ειναι πάντα στο πλευρό του και ιδιαίτερα εκδηλωτικοί.

Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας ιδρύθηκε το 1946 έπειτα από πρωτοβουλία του Μιχαήλ Φιλιππίδη και του Κων. Τσουλούφα και την υποστήριξη άλλων παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου. Πρίν την Ίδρυση της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ προ-υπήρχε η ΕΠΣ Αργολιδοκορινθίας. Τα σωματεία της Κορινθίας συμμετείχαν μέχρι τότε στο πρωτάθλημα της Ένωσης Αργολιδοκορινθίας που είχε έδρα την Κόρινθο.
Τα ιδρυτικά σωματεία ήταν επτά κι ένα εκτός συναγωνισμού:

Πέλοψ Κιάτου
Άρης Κορίνθου
Ολυμπιακός Λουτρακίου
Αχιλλεύς Κορίνθου
Ηρακλής Λεχαίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ολυμπιακός Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad