Παιχνίδια εξουσίας στο Ξυλόκαστρο !!! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Παιχνίδια εξουσίας στο Ξυλόκαστρο !!!



Τη στιγμή που ο κόσμος παραμιλάει από τα προβλήματα, στο Ξυλόκαστρο κάποιοι πάνε να το παίξουνε παραγοντάρες.


Δύο είναι οι Πρόεδροι που κατεβαίνουν για την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στο Ξυλόκαστρο.


Πάνω στον έναν έχει επικεντρωθεί όλο το κατεστημένο : Ο γιατρός Φαινόμενο Doctor Strange, ο υψηλόβαθμος αυτοδιοικητικός με τα στελέχη του, ο αυτοδιοικητικός που θέλει να γίνει υψηλόβαθμος, ο καθένας προσπαθεί να βάλει χέρι στην Τοπική Οργάνωση. Στο παιχνίδι εμπλέκεται ακόμα και γνωστός πρώην βουλευτής.


Μάλιστα, ο γιατρός της υπόθεσης έχει ξεπεράσει κάθε όριο στον αγώνα του να αναδείξει τον δικό του υποψήφιο χρησιμοποιώντας ακόμα και αθέμιτους τρόπους.


Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Ξυλόκαστρο και στο Δερβένι γίνεται ο κακός χαμός και οι νεοδημοκράτες έχουν σαστίσει από την ένταση της διαμάχης έτσι όπως διαμορφώνεται τουλάχιστον από τη μια πλευρά.


Αυτό που γεννά πολλά ερωτηματικά είναι το πως γίνεται ο υψηλόβαθμος αυτοδιοικητικός και ο αυτοδιοικητικός που θέλει να γίνει υψηλόβαθμος να βρίσκονται με τόση θέρμη και οι δυο στο ίδιο στρατόπεδο του ενός υποψήφιου προέδρου ΔΗΜΤΟ Ξυλοκάστρου. Αν βγει ο εκλεκτός τους ελπίζουμε τουλάχιστον να μην τον μοιράσουν με τη μέθοδο του Σολομώντα ...



Τι είναι αυτό που τους ενώνει;


Ποιο κοινό συμφέρον ή ποιος κοινός φόβος;



Κοντός ψαλμός για τα υπόλοιπα….θα επανέλθουμε... με περισσότερες πληροφορίες.



Diogenis-press Team







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad