Ο Σάκης Τσιώλης εκ των εισηγητής στην ημερίδα του Αγ. Γεωργίου Κορίνθου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Ο Σάκης Τσιώλης εκ των εισηγητής στην ημερίδα του Αγ. Γεωργίου ΚορίνθουΜερικά από τα πράγματα που μας αρέσει να βλέπουμε στα Κορινθιακά γήπεδα και το ποδόσφαιρό μας, έχει καταφέρει να κάνει πράξη εδώ και μερικά χρόνια ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου. Για το μεράκι του Πάτερ Παύλου αλλά και του πρωτομάστορα κόουτς Ερναλντ – Γιάννη Χόντια έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 7 Μάη 2018, ο Άγ. Γέωργιος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας, διοργανώνει μια πρωτοποριακή ημερίδα προπονητικής ποδοσφαίρου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κορινθίας.

Αρκετοί θα είναι οι εισηγητές προεξέχοντος του γνωστού σε όλους μας κόουτς Σάκη Τσιώλη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου προπονητών Κύριο Αντώνη Ηλία στο τηλ: 6977272026. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.ΠΗΓΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad