Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι στην Πελοπόννησο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι δήμαρχοι στην Πελοπόννησο


Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται στο διάστημα μεταξύ Μαΐου φθινοπώρου 2019, ωστόσο στη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξουν ανά την Ελλάδα, χωρίς να δοθούν τα παραδοσιακά «χρίσματα». Στην οδό Πειραιώς μελετούν προσεκτικά όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διεκδίκηση των δήμων που «χάθηκαν» στις αυτοδιοικητικές κάλπες του 2014, αλλά δεν παραβλέπονται και αυτοί όπου οι δυνάμεις της Ν.Δ. παραμένουν ισχυρές, ώστε να επαναληφθούν τα προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στον Δήμο Τρίπολης, μετά την ήττα του 2014, ο Γιάννης Σμυρνιώτης εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει εκ νέου την αρκαδική πρωτεύουσα με τις «ευλογίες» της Πειραιώς.

Στο Άργος και στο Ναυπλιο



Στην Πελοπόννησο, σοβαρό προβληματισμό στην κεντροδεξιά παράταξη έχει προκαλέσει από το 2014 η ήττα στον Δήμο Σπάρτης. Εκεί ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος ενδιαφέρεται και πάλι να κατέλθει υποψήφιος, αλλά δύο πρόσωπα φαίνεται ότι θα παίξουν κεντρικό ρόλο στις «γαλάζιες» διεργασίες: ο περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Κανελλάκης και ο πρώην δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης.






Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad