Λίγες στροφές ακόμη για να πέσει η αυλαία στην Α’ ΕΠΣ Κορινθίας - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Λίγες στροφές ακόμη για να πέσει η αυλαία στην Α’ ΕΠΣ Κορινθίας


Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας έφθασε αισίως στην 26η στροφή του για την φετινή σεζόν και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένο πως αυτή η κούρσα θα ήταν έντονη από το καλοκαίρι που μας πέρασε ακόμη. Ανάμεσα στις ενστάσεις επί ενστάσεων, στις εντάσεις και τον βαθύ διχασμό που κυριάρχησε στην ποδοσφαιρική πρωτεύουσα, λίγα πράγματα είχαμε την ευκαιρία να σημειώσουμε και να διακρίνουμε. Κάπως άδικο όλο αυτό για τις υπόλοιπες ομάδες που και φέτος έκαναν τον αγώνα τους για να κρατηθούν στις εποχές που διανύουμε, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, αφού οι ομάδες που πέφτουν από την Γ’ Εθνική κάνουν την οικονομία του βαθμολογικού πίνακα να περιπλέκεται.

Στην Κόρινθο το ντέρμπι μπορεί να μην τελείωσε και οι ενστάσεις να εξακολουθούν, μαζί με την ένταση που φαίνεται πια να αποκλιμακώνεται, όμως τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΣ Κόρινθος δείχνει να ορίζει την τύχη του και να αρκείται μόνο στο να μην βγάλει τα μάτια του στις τελευταίες αγωνιστικές για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Μια Μπάρτσα που πέρασε από χίλια κύματα τα τελευταία χρόνια, που δυσκολεύτηκε, που αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, μα που στο τέλος όλα οδηγούν στην επιστροφή του ιστορικού συλλόγου του Ισθμού στις εθνικές κατηγορίες.

Από εκεί και ύστερα μεγάλη η μάχη όπως προείπαμε για την παραμονή, με μόνο την Δάφνη Εξαμιλίων και τον Πανσολυγειακό να μην προλαβαίνουν πια να σώσουν την φετινή παρτίδα.  Σίγουρα αναμένονται δυνατές συγκινήσεις στις εναπομείναντες αγωνιστικές για τους ΑΟ Σπαθοβουνίου. Ολυμπιακό Άσσου, Ισθμιακό, Ηρακλή Λεχαίου, Ελλάς Βέλου και όχι μόνο για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:



Α’ ΕΠΣ Κορινθίας 26η αγωνιστική ημέρα:

ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου – Αστέρας Δερβενίου

ΑΟ Σπαθοβουνίου – Ισθμιακός

Θύελλα Πετρίου – Ολυμπιακός Άσσου

Παννεμεατικός – Ηρακλής Ξυλοκάστρου

Πανκαμαριακός – Ελλάς Βέλου

Πανσολυγειακός – ΠΑΣ Κόρινθος

Δάφνη Εξαμιλίων – Κόρινθος 2006

Ηρακλής Λεχαίου – Τενεάτης Αθικίων

ΠΗΓΗ:revista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad