Αναζητούν «γαλάζιους» υποψήφιους σε δήμους και Περιφέρειες - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Αναζητούν «γαλάζιους» υποψήφιους σε δήμους και Περιφέρειες


Καταγραφή και εξέταση όλων από την Πειραιώς!

Σε διαδικασία καταγραφής και εξέτασης όσων θέλουν να διεκδικήσουν δήµους στις επερχόµενες εκλογές έχουν µπει στη Νέα ∆ηµοκρατία η αρµόδια Γραµµατεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο γραµµατέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Σε αυτούς άλλωστε απευθύνονται πλέον όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τη στήριξη της Πειραιώς ή σκοπεύουν, έστω, να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του κόµµατος.

Ο χρόνος πλέον έχει αρχίσει να µετράει αντίστροφα και εξαρτάται από το αν οι κ. Τσίπρας και Σκουρλέτης θα κάνουν την «έκπληξη» που έχουν σχεδιάσει και θα µεταθέσουν τις κάλπες για τον Σεπτέµβριο του 2019 αντί για τον Μάιο, οπότε και λήγει η πενταετία από τις εκλογές του 2014. Πολλοί είναι, δε, εκείνοι που απλώς θέλουν να µάθουν ποιον σκοπεύει να στηρίξει ως δήµαρχο ή περιφερειάρχη η Πειραιώς στην περιοχή τους.

«Καταγράφουµε και αξιολογούµε το έργο των σηµερινών διοικήσεων σε όλη τη χώρα στους Οργανισµούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθµού, µε κριτήρια την αποτελεσµατικότητα, την επαφή µε την κοινωνία και την ενότητα», απαντά, όπως πληροφορείται το «Secret», o γραµµατέας του κόµµατος Λευτέρης Αυγενάκης στους ενδιαφερόµενους. «Καταγράφουµε», τονίζει στους συνοµιλητές του, «ποιοι ενδιαφέρονται να µπουν στη µάχη της διεκδίκησης, ανεξάρτητα από το αν είναι µέλη ή όχι του κόµµατoς. Αναζητούµε πρόσωπα ικανά και χρήσιµα για την κοινωνία και τους δηµότες.

Προσωπικότητες ικανές να ενώσουν και να παράγουν χρήσιµο πολιτικό έργο. ∆εν µοιράζουµε χρίσµατα» και συµπληρώνει µε νόηµα: «Θα κάνουµε ό,τι είναι καλύτερο για τις τοπικές κοινωνίες. ∆εν θα µείνουµε εγκλωβισµένοι σε "πρέπει" και "επιβάλλεται". Ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε δεν έχει ανοιχτά γραµµάτια µε κανέναν».

Περισσότερες εξελίξεις αναµένονται το προσεχές διάστηµα, όταν η καταγραφή θα ολοκληρωθεί, θα διευκρινιστεί ο χρόνος των εκλογών, θα ξεκαθαρίσουν άλλα µέτωπα, που βρίσκονται πιο ψηλά στην ατζέντα της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, όπως τα εθνικά, και αποσαφηνιστεί το τοπίο µετά το τέλος του προγράµµατος τον προσεχή Αύγουστο, τη στιγµή που κανείς δεν µπορεί να αποκλείσει µε βεβαιότητα το ενδεχόµενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Πηγή: Secret
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad