Χάθηκε η μπάλα στην Κόρινθο. Ο κύριος Φρίμης, ο κύριος Κοκαλιάρης, ο κύριος Ακάλυπτος και ο κύριος Αράχνης - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Χάθηκε η μπάλα στην Κόρινθο. Ο κύριος Φρίμης, ο κύριος Κοκαλιάρης, ο κύριος Ακάλυπτος και ο κύριος Αράχνης




Στην Κόρινθο τα έχουμε δει και ακούσει σχεδόν όλα. Αλλά εδώ είχαμε ακόμα μια ένδειξη ότι οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Επίδειξη αστικής ευγένειας σαν αυτή που έκανε προχτές ο Γιώργος Οικονόμου δεν είχαμε ξαναδεί.

Και θα έπρεπε να το περιμένει κανείς αφού με αυτή του την κίνηση ο Οικονόμου απέδειξε ακριβώς για ποιο λόγο αξίζει να ηγείται του τοπικού Πολιτισμού και της Κουλτούρας του τόπου.

Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που η προσφώνηση "κύριος" μπαίνει σε συνέντευξη ή δήλωση μπροστά από ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ.

Έδωσε συνέντευξη ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων και ακούγαμε "ο κύριος Φρίμης" και ο "κύριος Φρίμης" και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Το "Φρίμης" είναι γνωστό ως παρατσούκλι του Τοπικού Προέδρου του Χιλιομοδίου, Δημήτρη Μπίτζιου και όπως επίσης είναι γνωστό, μπροστά από παρατσούκλια δεν μπαίνει ποτέ το "κύριος" ή "κυρία" ...


Αυτά όμως είναι κανόνες για εμάς, την μούργα, τους άξεστους μικροαστούς που όπως και να το κάνουμε δεν φτάνουμε εύκολα τα υψιδάπεδα της τοπικής μας αυτοδιοικητικής ελίτ επί ημερών κυρίως του κυρίου Πνευματικού.

Ο κύριος Πνευματικός επίσης καθημερινά επιδεικνύει την αριστοκρατική του τάση καθώς μιλά ο ίδιος για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (γνώρισμα υψηλών προσωπικοτήτων της Ιστορίας, από Λουδοβίκο και πάνω).

Ακούγοντας τον κύριο Οικονόμου να λέει συνέχεια "ο κύριος Φρίμης", προσπαθήσαμε να φανταστούμε πως θα ήταν αν αναφερόταν κάποιος :


- στον "κύριο Κοκαλιάρη", θρυλικό παρατσούκλι του Θωμά Μητρόπουλου ...


- στον "κύριο Ακάλυπτο", το παρατσούκλι του Αντώνη Καφετζόπουλου στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά


- στον "κύριο Αράχνη", τον μεγάλο μπασκετμπολίστα μας Παναγιώτη Φασούλα.


Αλλά ας μην πηγαίνουμε τόσο μακριά.

Αν αναφερόταν κάποιος στον ίδιο τον Γιώργο Οικονόμου λέγοντας


"Κύριε Μόντερη", το γνωστό του παρατσούκλι.


Υπενθυμίζουμε με την ευκαιρία ότι ο Γιώργος Οικονόμου είχε χρησιμοποιήσει το παρατσούκλι "Μόντερης" και στο ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών, κάτι που απαγορευόταν από το νόμο με έκπτωση ακόμα και από πιθανή εκλογή του.


Τέρμα ... Χάθηκε η μπάλα ... Τι λέτε κύριε Μόντερη ;


Ακούστε το ...





Diogenis-press.gr


ΚΡΖ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad