Μην χάσετε την Όπερα Δρόμου "Τα μαύρα μάτια σου" στο Κιάτο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Μην χάσετε την Όπερα Δρόμου "Τα μαύρα μάτια σου" στο Κιάτο


Το Σάββατο 28 Απριλίου στις 8 το βράδυ, αρχικά στον πεζ/μο της Μιαούλη & μετά στον πεζ/μο της Κλεισθένους στο Κιάτο, θα παρακολουθήσουμε μια μοναδική θεατρική παράσταση από την ομάδα Όπερα Δρόμου Τα μαύρα μάτια σου, με θέμα την ιστορία της Ελλάδας, από τον Όθωνα μέχρι και σήμερα.
                                                                                                                                    
Η Όπερα του Δρόμου από το Μουσικό Θίασο των Ίσκιων Τα Μαύρα Μάτια Σου   Μια πολύπαθη καμήλα σύμβολο, κουβαλάει στις μπαλωμένες της καμπούρες “όλου το κόσμου τη σκόνη”, ξέρει να υποφέρει και να υπομένει την αλυσίδα κόσμημα στο λαιμό της, αναμασά τα ίδια και τα ίδια χρόνια τώρα, είχε τα πόδια της στο γύψο για μια επταετία και όλοι απορούν αν θα ξαναπερπατήσει!

Τέλος, της αρέσει ο κόσμος, η μουσική και ο χορός και καθόλου οι σεισμοί, οι καταποντισμοί και οι βομβαρδισμοί!

Θεατρική παράσταση του δρόμου με 6 ηθοποιούς, 5 μουσικούς και 1 καμήλα!  
 
 Ένα διαφορετικό βαριετέ για όλη την οικογένεια, ένα αντί-τσίρκο όπου το λάθος και η αποτυχία προτείνονται ως κυρίαρχα και εν δυνάμει δημιουργικά στοιχεία της ζωής.  Παράξενες σχοινοβασίες, καθόλου επικίνδυνα ακροβατικά, πλήθος σουρεαλιστικών εικόνων και καταστάσεων προτείνουν μια διαφορετική συνάντηση με έννοιες όπως η ελευθερία, η τυραννία, η βαρύτητα, η επίτευξη των στόχων, η αντοχή, η ύπαρξη, η κίνηση και η ακινησία. Μουσικές, χρώματα και τραγούδια πλαισιώνουν το αλλόκοτο τσίρκο και φιλοδοξούν να συν-κινήσουν καλλιτέχνες και κοινό.                                                                                                                                   
Άραγε θα περπατήσει η καμήλα;                                                                                                              Διάρκεια: 45-50 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad