Από τα σούσι στα δικαστήρια Οικονόμου Πνευματικός; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Από τα σούσι στα δικαστήρια Οικονόμου Πνευματικός;


Πάνε τα happenings και τα surprise party στο Δημαρχείο μας και της ανακατωσούρας και αναμπουμπούλας γίνεται μετά τις δηλώσεις Πνευματικού για την παλαίστρα ήρθαν και τα μαντάτα και τα άπλυτα στη φόρα από τον  Οικονόμου στο FB  απαντήσεις να το πω απειλές να μην..... το πω!!!!
 Τσάμπα τα σούσι και τα  Black Label δεν θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές από τον large πρόεδρο ΚΕΠΑΠ

Την δεύτερη ανάρτηση αυτήν με τα χρωστούμενα δεν καταλάβαμε καλά.....μήπως να μας την εξηγήσουν λίγο!

Η οποίες λένε:

1η ανάρτηση

Κύριε Δήμαρχε της Κορινθου θα ερχόταν στην πόλη σας η μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα , αυτό σημαίνει πλήθος κόσμου από την Αθήνα αλλά και από την όλη την Πελοπόννησο .Εσείς καλέ μας Δήμαρχε για τα οικονομικά και τα πολιτικά σας συμφέροντα σταθήκατε ενάντια σε αυτή την διοργάνωση που μόνο καλό θα έκανε στην πόλη σας καθώς θα είχε μεγάλη προβολή σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ότι χαρτιά χρειαστήκατε τα είχαμε προσκομισει στο Κεπαπ αλλά εσείς μέχρι και την τελευταία στιγμή θέλατε να μην γίνει αυτό το event, άλλωστε και στην συνάντηση που είχαμε μαζί στο γραφείο σας ο μόνος λόγος που δεν θέλατε να γίνει είναι η προσωπική σας αντιπαράθεση με τον κύριο Οικονόμου δηλ την πολιτική σας κόντρα την πλήρωσε μια διοργάνωση και 24 αθλητές που θα αγωνίζονταν την Κυριακή .
Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγνωμη από τους αθλητές αυτούς που είναι μαχητές και στην ζωή αλλά και στον αθλητισμό, αντί να βγαίνετε να λέτε ανακρίβειες για το άθλημα που ούτε καν γνωρίζεται και να κατηγορείτε ανθρώπους που μόνο καλό κάνουν στον τόπο σας.
Παρόλα αυτά να ευχαριστήσω τους χορηγούς που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν και δεν παραπλανηθηκαν όπως αναφέρατε .
Λοιπόν πλέον τις διαφορές μας θα τις λύσουν τα Ελληνικά δικαστήρια .....



2η ανάρτηση
Ο κ. Δήμαρχος έχει δίκιο! Δεν ελέγξαμε το ΑΦΜ της κυρίας που έκανε τους αγώνες. Δεν έχουμε την δική του εμπειρία...που ελέγχει το ΑΦΜ των καναλιών που δίνει κάθε μέρα συνεντεύξεις...ελέγχει αν χρωστάνε στο δημόσιο 700.000 ευρω., Αν έχουν νόμιμα διοικητικά συμβούλια, αν καταθέτουν ισολογισμους, αν χρωστάνε στο Επιμελητήριο η σε εργαζομενους, αν πληρώνουν τα πάρτυ, τα σχολεία και τις ασφάλειες. Εμείς δεν είμαστε τόσο προσεχτικοι. Ας μας ρίξει στην πυρά για την αμέλεια μας. Στο μέλλον θα είμαστε πολύ προσεχτικοι...και με τον ίδιο...

Από το FB Οικονόμου Γεώργιος

Συνέντευξη Πνετυματικού







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad