Αλέκος ο πυροτεχνουργός. Απενεργοποιήσεων συνέχεια ... - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Αλέκος ο πυροτεχνουργός. Απενεργοποιήσεων συνέχεια ...




Οι απενεργοποιήσεις των επικίνδυνων συσκευών συνεχίζονται αμείωτα από το Δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό.

Τελευταίος που δέχθηκε τις περιποιήσεις του, ο Δημήτρης Μπίτζιος.

Αλλά ας θυμηθούμε πρώτα τη σειρά :

- Σταυρέλης, Ντιγκιρλάκης, Μουρούτσος :

απενεργοποιήθηκαν ως ... σαβούρα*.

- Λαμπρινός :

απενεργοποιήθηκε ως μη εκτελών επιτυχώς υπηρεσία*.

- Μπίτζιος (τελευταίο περιστατικό) :

απενεργοποιήθηκε με διάφορους καλλωπιστικούς χαρακτηρισμούς όπως : νύχτα, νταηλίκια, νταβατζηλίκια* και άλλα υπέροχα ... λαμπριάτικα.


*οι αναφερόμενοι χαρακτηρισμοί αποτελούν μέρη των δημοσίων τοποθετήσεων του Δημάρχου Κορινθίων και δεν αποτελούν θέσεις και απόψεις του diogenis-press.gr.


Βασικές απορίες :

- Στις συνεντεύξεις του ο Πνευματικός αναφέρεται στους παραπάνω σαν να τους επέλεξαν κάποιοι Άλλοι για το συνδυασμό του. Περίεργο ακούγεται.


- Ορισμένες ιστοσελίδες που φιλοξενούν κάθε είδηση και δήλωση που σχετίζεται με τον Μπίτζιο, παρέλειψαν να αναρτήσουν ΜΟΝΟ τη δήλωση που έκανε για τον Αλέκο μετά το μακελειό στο Χιλιομόδι. Γιατί ; Δεν τους άρεσε άραγε το βίντεο ; Και τι θα πουν τώρα στο Δημήτρη ; Ότι θα φιλοξενούν μόνο αυτά που δεν στεναχωρούν τον Αλέκο ; Αυτό όμως πως θα φανεί στο Μπίτζιο ;


- Μετά τις πρώτες δημοσιεύσεις των γεγονότων του Χιλιομοδίου είχαμε και ένα κείμενο νουθεσιών προς το Μπίτζιο από σελίδα στο Facebook. Ο Μπίτζιος απάντησε χαλαρά, αλλά με σαφές μήνυμα. Ελήφθη ; Όβερ ...


- Κυκλοφόρησαν κάποια νέα για ... πακιστανικά τηλέφωνα και απειλές εναντίον του Σταυρέλη. Κατά περίεργο τρόπο ο Σταυρέλης δεν είπε τίποτα ο ίδιος, δεν έκανε καμία δήλωση, παρότι ήταν ο μοναδικός που έβγαλε δελτίο τύπου μέσα στο Πάσχα. Περίεργο και αυτό.


Υστερόγραφο : Ξέρετε τι λέει η λαϊκή σοφία για εκείνον που μυρίζεται πρώτος τις ... πορδές ε ; Ότι κατά 90% είναι εκείνος που τις κάνει ...


Οι απενεργοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν. Δύο τρεις είναι ακόμα στη σειρά εκτεθειμένοι. Υπάρχουν και άλλοι που τώρα δεν φαίνονται. Αλλά έχει γνώση ο πυροτεχνουργός.


Και κάτι τελευταίο. Ο Αλέκος Πνευματικός καταφέρεται με ορμή εναντίον των απενεργοποιημένων με δημόσιες δηλώσεις. Όλοι αυτοί για εκείνον μετά από τόσα χρόνια οι περισσότεροι, δεν έχουν τίποτα να πουν εναντίον του ; Αν ισχύει αυτό και μόνο εκείνος μπορεί να έχει το πάνω χέρι, τότε μάλλον θα δούμε πολλές εκπλήξεις ακόμα.


Αναμένουμε.


Diogenis-press.gr



ΚΡΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad