Λένα Παπαληγούρα: Η ρομαντική πρόταση γάμου και τα σχέδια για την τελετή - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Λένα Παπαληγούρα: Η ρομαντική πρόταση γάμου και τα σχέδια για την τελετή


Η ταλαντούχα ηθοποιός και κόρη του Κορίνθιου πολιτικού και πρώην υπουργού Αναστάσιου Παπαληγούρα παντρεύεται τον σύντροφό της Άκη Πάντο.

Mία εμφάνιση της στο πλευρό του συντρόφου της Άκη Πάντου, με μονόπετρο στο αριστερό της χέρι ήταν αρκετή για να γίνει γνωστή η είδηση πώς η Λένα Παπαληγούρα που σπάνια απασχολεί τη δημοσιότητα με κάτι άλλο πέρα από τις ερμηνείες της, πρόκειται να ντυθεί νύφη.

Η ηθοποιός, την οποία γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από τις σειρές «Γ4», «10η Εντολή», «3ος Νόμος» κ.α. μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της και τις προετοιμασίες του γάμου τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real.

Η Λένα Παπαληγούρα μέχρι τις 3 Ιουνίου θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Ο Ηλίθιος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ενώ λίγο καιρό μετά θα μεταμορφωθεί σε Ηλέκτρα για τις ανάγκες της παράστασης που σκηνοθετείο Θέμης Μουμουλίδης. Βρίσκει καιρό η δραστήρια ηθοποιός για να ασχοληθεί με τις δεκάδες λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενός γάμου; Και πότε θα γίνει αυτός; «Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την «Ηλέκτρα». Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες», σημείωσε μιλώντας στη Real.

Η ίδια αναπόλησε την παραμυθένια πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της σε ένα ταξίδι τους στο Μιλάνο. «Ναι, την έκανε σε ένα µικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ροµαντική πρόταση γάµου… Ηταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη. Ηταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε, καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουµε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε», είπε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad