1.300 συμμετοχές στον Αργειακό-Μυκηναϊκό Δρόμο - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

1.300 συμμετοχές στον Αργειακό-Μυκηναϊκό Δρόμο


Περισσότεροι από 1.300 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στον 13ο Αργειακό – Μυκηναϊκό Δρόμο που διοργάνωσε εχθές ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

Η εκκίνηση για τα 21 χιλιόμετρα δόθηκε στην Πύλη των Λεόντων , στις Μυκήνες και ο τερματισμός ήταν στην πλατεία Αγίου Πέτρου.
Επίσης διοργανώθηκε αγώνας 5 χιλιομέτρων από το λόφο Ασπίδας -Δειράδας έως το κέντρο του Άργους καθώς και αγώνας ενάμιση χιλιομέτρου για παιδιά.



Πήραν μέρος αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και δήλωσαν ικανοποιημένοι που έτρεξαν μια διαδρομή σε τόσο σημαντικά μνημεία ( Μυκήνες, αρχαίο Θέατρο Άργους κλπ).

Στα 21 χιλιόμετρα ( ημιμαραθώνιος) πρώτευσε ο Γιώργος Σκούταρης, δεύτερος ήταν ο Βασίλης Νυσταζάκης και τρίτος ο Γιώργος Βλάχος.
Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η ( Αργεία) Μάτα Κλησιάρη , δεύτερη η Κατερίνα Χρυσακάρου και τρίτη η Αναστασία Ντεβετζή.
Στα πέντε χιλιόμετρα νίκησε ο Σωτήρης Μαρκόπουλος και στις γυναίκες η Βασιλική Αβδούλα.



Συμμετείχαν επίσης πολλοί κάτοικοι της περιοχής , αρκετοί μάλιστα και της ..τρίτης ηλικίας που δεν είχαν σκοπό το ..ρεκόρ αλλά τη χαρά της συμμετοχής και –όπως είπαν- να συμβάλλουν στην ανάδειξη-προβολή των μνημείων της πόλης τους.



Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε εξαιρετική ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή των εθελοντών, του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας και άλλων φορέων.



Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου κ. Βαγγέλης Τζαβέλλας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν , όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και προανήγγειλε τη διεξαγωγή , στα τέλη Σεπτέμβρη, των Ηραίων, των πανάρχαιων αγώνων που θα αναβιώσει φέτος ο Δήμος Άργους-Μυκηνών.

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad