Δυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στη «2η Greek Travel Show» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Δυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στη «2η Greek Travel Show»


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων εξωστρέφειας,, με μία δυναμική παρουσία η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η «Μυθική Πελοπόννησος» συμμετείχαν στην «2η Greek Travel Show», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo» στο Μαρούσι, από 4 έως 6 Μαΐου 2018.



 Η «2η Greek Travel Show», την οποία διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρυσι, εξελίχθηκε φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Στόχος της έκθεσης αποτέλεσε η παρουσίαση τουριστικών προτάσεων και πακέτων στο καταναλωτικό κοινό, που επιθυμεί να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές – και όχι μόνο – διακοπές του αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές. Στην έκθεση συμμετείχαν εκπρόσωποι ελληνικών προορισμών, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, εταιρειών κρουαζιέρας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι Περιφερειών και Δήμων από όλη την Ελλάδα.


Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής, με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και  Ανάπτυξης, κ Γιώργο Τζιάλλα να πραγματοποιεί τα εγκαίνια.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα τουριστικών επενδύσεων Π.Ε. Λακωνίας κ. Μπουκουβάλας Ιωάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην δυναμική εξωστρεφή πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά την άνοδο της τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει για την προσέλκυση επενδύσεων.

Επίσης  στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος  Καραμέρος, ο Δήμαρχος Δήμου Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης που ήταν  και ο τιμώμενος Δήμος στην Έκθεση, εκπρόσωποι Περιφερειών και Δήμων από όλη την Ελλάδα.



Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν για τα ειδικά τουριστικά πακέτα και τις προσφορές τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου συναντήθηκε με εκπροσώπους των διοργανωτών όπου συζήτησαν για την στρατηγική συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ΔΕΘ-HELEXPO για την προώθηση του τουρισμού και των προϊόντων της. Στο πλαίσιο της συνεργασίας συμφωνήθηκε στην 3η Greek Travel Show, η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι η τιμώμενη Περιφέρεια.


ΠΗΓΗ:ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad