Ο κ. Πνευματικός έχει κάνει τα προβλήματα της παράταξής του, προβλήματα του Δήμου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο κ. Πνευματικός έχει κάνει τα προβλήματα της παράταξής του, προβλήματα του Δήμου


Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων, ο κ. Πνευματικός έφερε θέμα σχετικά με τη λειτουργία του ΚΕΠΑΠ του Δήμου, υποστηρίζοντας ότι δεν λειτουργεί ικανοποιητικά, επικεντρώνοντας στον τρόπο διοίκησης από το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, τον οποίο ο ίδιος όρισε ως Πρόεδρο, κ. Γ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σε απάντηση των κατηγοριών που του απέδωσε ο "φίλος του", όπως είπε, κ. Πνευματικός, κατέθεσε την παραίτησή του υπερασπιζόμενος τη διάρκεια που ο ίδιος βρέθηκε στην Προεδρία του ΚΕΠΑΠ.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και της "Συμμαχίας Πολιτών", Βασίλης Νανόπουλος, υπογράμμισε ότι οι κόντρες που έχουν ξεσπάσει στο συνδυασμό του κ. Πνευματικού και οι πρόσφατες διαφοροποιήσεις στενών συνεργατών του ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών, είναι ο πραγματικός λόγος που ο Δήμος βιώνει τελευταία μια καθημερινότητα τριβών μεταξύ "φίλων", οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες των δημοτών.

Οι όποιες αποφάσεις καθυστερούν, ο σχεδιασμός είναι ανύπαρκτος ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και οι δημότες είναι εγκλωβισμένοι στις έριδες των ανθρώπων που διοικούν εδώ και πολλά χρόνια το Δήμο Κορινθίων και τώρα προτιμούν να ασχολούνται με τις φιλοδοξίες τους. Ο κ. Πνευματικός, αδύναμος να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, παρακολουθεί και συμμετέχει στις διενέξεις αφήνοντας σημαντικά ζητήματα του τόπου είτε να λιμνάζουν, είτε χωρίς να ασχολείται κάποιος με αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, η εύρυθμη λειτουργία θεσμών του Δήμου, όπως το ΚΕΠΑΠ, είναι ευθύνη κυρίως της παράταξης του κ. Πνευματικού ο οποίος πλέον έχει κάνει τα προβλήματα της παράταξής του, προβλήματα του Δήμου Κορινθίων.

Δείτε το βίντεο :



ΠΗΓΗ:simmaxiapoliton.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad