Σε ντελίριο κενού μνήμης ο Πνευματικός | Αλέκο όταν έδινες στον Κούγια το γήπεδο για αθλητικό τουρισμό, θα έρχονταν ακαδημαϊκοί στην Κόρινθο; - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Σε ντελίριο κενού μνήμης ο Πνευματικός | Αλέκο όταν έδινες στον Κούγια το γήπεδο για αθλητικό τουρισμό, θα έρχονταν ακαδημαϊκοί στην Κόρινθο;



Η ιστορία με τους αγώνες στο κλουβί ξέφυγε στην Κόρινθο.

Όπως φαίνεται ότι χάθηκε και η κοινή λογική από τον Αλέκο Πνευματικό ο οποίος μέχρι ενός σημείου το πήγαινε καλά, αλλά μετά χάθηκε μεταξύ των δικών του πράξεων, των κενών μνήμης που του έχουν δημιουργήσει οι πρόσφατες αποχωρήσεις στενών συνεργατών του και η μακρά θητεία του στο δημαρχιακό αξίωμα που όπως φαίνεται κλονίζει το μνημονικό του.

Στη χθεσινή του συνέντευξη, ένα από τα επιχειρήματα που εμφάνισε σχετικά με την άρνησή του να γίνουν οι αγώνες πάλης στο κλουβί στην Κόρινθο, ήταν όπως είπε ειρωνικά ότι "ο κόσμος που θα ερχόταν στην πόλη θα ήταν πολύ καλός κόσμος, εντός παρενθέσεως πολύ καλός κόσμος" (δείτε σχετικό βίντεο).





Και κάπως έτσι χάθηκε το τόπι ... Γιατί όταν λες πολλά, δεν γίνεται εύκολα να αποφύγεις το ατόπημα και τις αντιφάσεις. Εμείς δεν θα μείνουμε στο ότι τέτοιου είδους αγώνες έχουν ξαναγίνει στην Κόρινθο, ούτε στο ότι επί δημαρχίας Πνευματικού είδαμε κάτι τερατώδεις πυρηνικούς επιστήμονες να τραβάνε τριαξονικά με τα δόντια πάνω στους πεζόδρομους της Κορίνθου, ούτε στο ότι όπως είπε ο Λαμπρινός η Κόρινθος έγινε η πρωτεύουσα της Γουρουνοβίζιον ...

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά πολλά ακόμα που είδαν τα μάτια μας επί Πνευματικού, τουλάχιστον αμφιβόλου αισθητικού αποτελέσματος, όπως διαφόρων ειδών σαύρες να ποζάρουν πάνω στα καπό αγωνιστικών αυτοκινήτων δίπλα στο Πανεπιστήμιο, αγώνες με κωλιές, παντιές, τούμπες και σπιναρίσματα στο λιμάνι της πόλης, εγκληματικής φωνητικής απόδοσης βασανιάρικα σχήματα τραγουδιστριών με σήμα το κλαρίνο, και πολλά πολλά άλλα που ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ανάλογα με τις αντοχές αισθητικής του. Τονίζουμε ότι αυτό είναι θέμα προσωπικής αισθητικής αλλά σε ένα Δήμο τίθεται ένα όριο, κάποιος ενδεικτικός πήχης. Επί ημερών Αλέκου Πνευματικού δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτός ο πήχης ήταν και ιδιαίτερα ψηλά.

Εμείς θα μείνουμε όμως καθαρά στο θεσμικό μέρος και θα θυμίσουμε στον κ. Πνευματικό την εποχή που είχε δώσει το στάδιο της Κορίνθου στην Παναχαϊκή για τα πλέι οφ της football league και όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο ματς με την ΑΕΚ. Όπως θυμόμαστε και τι έγινε με οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και στο Βόλο από όπου και η φωτογραφία της ανάρτησης με λοστάρια, καρέκλες, στιλέτα κτλ κτλ. Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα της Παναχαϊκής στην Κόρινθο, είχε εμπλακεί και ο ίδιος ο κ. Πνευματικός σε επεισόδιο όπως βλέπετε στη φωτό που ακολουθεί.



Τότε η θέση του κ. Πνευματικού ήταν ότι η Κόρινθος με την κίνηση αυτή αποκτούσε ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ κάτι που επανέλαβε και όταν προσπάθησε με τον Αλέξη Κούγια να συγχωνεύσει την ομάδα της Κορίνθου με την Παναχαϊκή για να διοργανώνονται μάλλον Κυριακάτικα επιστημονικά συμπόσια στην Κόρινθο ...


Αν λοιπόν το ζήτημα είναι η αισθητική, τότε μάλλον ο κ. Πνευματικός είναι πλήρως ακατάλληλος για να καθορίσει τα στάνταρντ της αισθητικής στην Κόρινθο και αυτό το έχει αποδείξει και ο ίδιος και ορισμένες τοποθετήσεις προσώπων σε θεσμούς για τους οποίους ήταν καταφανώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

Και εκ των πραγμάτων, πως θα μπορούσε να ξεχωρίσει τους οπαδούς ; Θα τους έπαιρνε βιογραφικά πριν τους αφήσει να μπουν στο γήπεδο και θα άφηνε να μπαίνουν μόνο επιστήμονες ;

Το ζήτημα λοιπόν αποκλείεται για τον κ. Πνευματικό να είναι η αισθητική όπως λέει.

Και ας πούμε και αυτό. Αν το θέμα είναι το MMA ή τα αθλήματα πάλης, εκεί θα πρέπει να ξέρει ο κ. Πνευματικός ότι μόνο στην Κόρινθο λειτουργούν περισσότερες από 4 τέτοιες σχολές προπονώντας ηλικίες από 5 ετών, ορισμένες μάλιστα επιχορηγούνται επισήμως από το Δήμο Κορινθίων.

Άρα, ούτε το ΜΜΑ είναι το ζήτημα.

Συνεπώς :

1. Το να προβάλλονται επιχειρήματα αισθητικής από τον κ. Πνευματικό, με βάση την πρόσφατη και παλαιότερη ιστορία των έργων και των ημερών του, αποτελεί τουλάχιστον αντίφαση.

2. Το να στοχοποιείται ένα άθλημα γενικότερα επίσης δεν συνάδει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πνευματικού που μας έχει συνηθίσει σε αθλήματα επιστημονικά σαν αυτά που αναφέραμε παραπάνω.

3. Καλό θα είναι να μας πουν επιτέλους τόσο ο κ. Οικονόμου, όσο και ο κ. Πνευματικός τι στο καλό τελικά ΑΛΗΘΕΙΑ ετοιμαζόταν σε αυτούς τους αγώνες με τα κλουβιά. Με μπέσα και ειλικρίνεια. Γιατί χρειάζονταν τραπέζια με ουίσκια και φιστίκια, για ποιο λόγο ο κ. Πνευματικός μιλάει για στοιχήματα κλπ.

4. Αν ο κ. Πνευματικός το 2018 αποφάσισε να βγάλει έναν ελιτισμό, ας δει ξανά μερικές από τις φωτογραφίες της βραδιάς των εκλογών του 2014 τότε που κάποιοι συγκεκριμένοι τον σήκωναν στα χέρια.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η αλήθεια είναι κρυμμένη αλλού και μάλλον Οικονόμου και Πνευματικός κινούνται γύρω από αυτήν. Δυστυχώς για εκείνους και κυρίως για τον κ. Πνευματικό όλοι οι υπόλοιποι έχουμε καταλάβει γιατί γίνεται όλη η φασαρία.



Diogenis-press


ΚΡΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad