450 συμμετοχές στο Τρίαθλο του Ναυπλίου - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

450 συμμετοχές στο Τρίαθλο του Ναυπλίου



Περισσότεροι από 450 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στο NAFPLION ENERGY TRIATHLON που διεξήχθη σήμερα στην Αργολική πρωτεύουσα.

Οι αθλητές συμμετείχαν στα τρία αγωνισματα δηλ. ποδηλασία, τρέξιμο και κολύμβηση , εντός και εκτός πόλης.
Γνωστοί πρωταθλητές που συμμετείχαν έλαβαν μέρος στις μεγάλες διαδρομές ενώ υπήρξαν πολλές συμμετοχές στις μακρότερες –και πιο εύκολες αποστάσεις – ενώ το ΄΄παρών΄΄ έδωσαν και πολλά παιδιά .

Οι αθλητές έτρεξαν στα όρια της πόλης , μέσα στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου, οι κολυμβητές αγωνίστηκαν με ΄΄φόντο ΄΄ το εμβληματικό Μπούρτζι ενώ στην ποδηλασία οι αγωνιζόμενοι , στη μεγάλη κατηγορία, έφτασαν μέχρι τους Μύλους.

Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Γρηγόρης Σκουλαρίκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη διοργάνωση , για την οποία συνεργάστηκαν αποτελεσματικά ο δήμος Ναυπλίου, η Τροχαία, το Λιμεναρχείο , και πολλοί εθελοντές, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή χορηγών.


Στην κατηγορία του Ολυμπιακού Τριάθλου πρώτευσε ο Άγγελος Μαυρογιάννης και στις γυναίκες η Άντζελα Μαρλαγκούτσου.
Στο Σπριντ Τρίαθλο νικητής ο Παν. Δημόπουλος και νικήτρια η Ντενίζ Δημάκη, ενώ στο super sprint triathlon νικητής ήταν ο Λούης Γουντγκέιτ με την Μαριλούκα Καζαμαριώτη πρώτη στις γυναίκες.
Στην κατηγορία ΄΄Άκουαθλον΄΄ επικράτησε ο Δημ. Σταματίου και στις γυναίκες η Αφροδίτη Γιαρένη.

Ο καιρός ήταν ΄΄σύμμαχος΄΄ καθώς η ζέστη δεν ήταν υπερβολική ενώ φυσούσε κι ένα αεράκι , ευχάριστο για αθλητές και θεατές που παρακολουθούσαν στην παραλία του Ναυπλίου.

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές.

Επόμενη διοργάνωση τριάθλου στην Αργολίδα, τον Οκτώβριο στο Τολό.

ΠΗΓΗ:ert.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad