Βολές Αλειφέρη σε Μπούζα - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Βολές Αλειφέρη σε Μπούζα


“Ο διακαής πόθος”, “η… σκοπιμότητα” και η συνέντευξη την Πέμπτη

Απάντηση υπήρξε από την Ελένη Αλειφέρη στο όλο… σκηνικό με τις κλειδαριές στον 4ο όροφο, βάζοντας με ανακοίνωσή της στο πεδίο της κριτικής της, την στάση της κας Μπούζα μιλώντας για… τεχνητό “πρόβλημα” που προσπάθησε να εμφανίσει η θεματική αντιπεριφερειάρχης μετά και “…την ανάθεση σε αυτήν κάποιων αρμοδιοτήτων της  Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες πιστεύει ότι ικανοποίησαν τον διακαή της πόθο να ορισθεί Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας καθώς και άλλη σκοπιμότητα η οποία και θα αποκαλυφθεί”. Μάλιστα προαναγγέλλει συνέντευξη τύπου για όλα τα ζητήματα την προσεχή Πέμπτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Αλειφέρη:

“Με αφορμή την χθεσινή μη νόμιμη ενέργεια για εντολή αλλαγής κλειδιών στην αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» από την κυρία Αντωνία Μπούζα αλλά και τις αναληθείς εν συνεχεία δημόσιες δηλώσεις της επί του συγκεκριμένου θέματος, ενημερώνω άμεσα τους πάντες ότι κλειδιά της αίθουσας συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας» διέθεταν  τρείς υπάλληλοι καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και εχθές που έλαβε χώρα το συμβάν και ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της προαναφερόμενης αίθουσας συσκέψεων, ούτε βεβαίως υπήρξε πρόβλημα λειτουργίας και τους τελευταίους τρείς μήνες.

Προφανώς το «πρόβλημα» που προσπάθησε να εμφανίσει η κυρία Μπούζα με την αίθουσα συσκέψεων «Παναγιώτης Φωτέας», είναι τεχνητό και συμπίπτει ως φαίνεται με την ανάθεση σε αυτήν  κάποιων αρμοδιοτήτων   της  Π.Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες πιστεύει ότι ικανοποίησαν τον διακαή της πόθο να ορισθεί Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας καθώς και άλλη σκοπιμότητα η οποία και θα αποκαλυφθεί.

Για όλους  δε τους υπόλοιπους ισχυρισμούς, που απευθύνονται προσωπικά σ’ εμένα στις χθεσινές δημόσιες δηλώσεις της σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων μου και  στο παρελθόν και τώρα, θα τοποθετηθώ άμεσα δημόσια σε συνέντευξη την προσεχή Πέμπτη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad