Θετική η συμφωνία «Πάω και σπίτι μου αν τύχει, δεν αφορά κανέναν αυτό» - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Θετική η συμφωνία «Πάω και σπίτι μου αν τύχει, δεν αφορά κανέναν αυτό»


«Δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτές τις στιγμές το προσωπικό πρόβλημα οποιουδήποτε βουλευτή. Νομίζω είναι έντιμη η στάση των ΑΝΕΛ, δεν άλλαξαν κάτι, εγώ έχω διαφορές σαν άτομο».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, κάνοντας λόγο για συμφωνία που είναι πάνω από κομματικές γραμμές. «Η συμφωνία αυτή είναι πάνω από κομματικές γραμμές, είναι μια ιστορική στιγμή, θετική για τη χώρα και πιστεύω ότι η Ιστορία θα την καταγράψει θετικά. Είναι ένα θέμα που έπρεπε να λυθεί» τόνισε ακόμα στον realfm.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα. Το προσωπικό μου είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Είναι εθνικό μείζον θέμα. Είναι για τις επόμενες γενιές αυτή η ιστορική στιγμή και νομίζω θα καταγραφεί στα θετικά του σημερινού πρωθυπουργού» συμπλήρωσε.

«Οι ΑΝΕΛ έχουν αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια, εγώ έχω την άποψη ότι η πολιτική δεν είναι στατικό πράγμα, διαφοροποιείται. Δεν κρύβομαι, βγαίνω και λέω τη γνώμη μου. Οι ΑΝΕΛ είναι συνεπείς σε αυτό» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

«Το τι θα κάνω είναι δικό μου θέμα. Πάω και σπίτι μου αν τύχει, δεν αφορά κανέναν αυτό. Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου σε ένα μείζον εθνικό θέμα δεν θα μου το στερήσει κανείς. Η χθεσινή η επιλογή του Πρωθυπουργού θα καταγραφεί στα θετικά του. Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης και επιμένει σε μια γραμμή. Δεν έβαλε θέμα δεδηλωμένης ο Πάνος Καμμένος» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad