Δήλωση Λ. Αυγενάκη από Τρίπολη για Π. Τατούλη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δήλωση Λ. Αυγενάκη από Τρίπολη για Π. Τατούλη


«Ως Ν.Δ. πορευόμαστε σε μία οδό που έχει χαραχθεί απ’ την κεντρική διοίκηση του κόμματος και αυτή η στρατηγική εφαρμόζεται παντού, άρα και στην Πελοπόννησο. Απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, ο κ. Πέτρος Τατούλης δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Ν.Δ. Είναι στο χέρι του, όπως και των συνεργατών του, να δείξει δείγματα τέτοια, ώστε να γίνει κατανοητό, ότι δεν υπάρχουν δύο στρατηγικές, αλλά υπάρχει μία ενιαία, ένα πνεύμα συνεργασίας και μία εφαρμογή πολιτικής που θα προσφέρει έργο για την κοινωνία και τους πολίτες».

Αυτή την απάντηση, έδωσε, σήμερα το απόγευμα απ’ την Τρίπολη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε ερώτηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ, για το τι θα πράξει με τον κ. Π. Τατούλη, η επίσημη Ν.Δ. στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Αυγενάκης, δήλωσε επίσης, ότι, η Ν.Δ. δεν θα δώσει επίσημα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά, όπου διαπιστώσει έργο και όπου κρίνει τα πρόσωπα, ως αξιόλογα, θα τα στηρίξει ουσιαστικά.

«Δουλεύουμε, όλο αυτό το διάστημα, πάνω στην καταγραφή και στην αξιολόγηση των πάντων», δήλωσε με έμφαση ο κ. Αυγενάκης.

Για το σχέδιο νόμου του λεγόμενου «Κλεισθένη 1», ο κ. Αυγενάκης, μίλησε για χάος και για διάλυση της Αυτοδιοίκησης και τόνισε, ότι η Ν.Δ., κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψει να γίνει.

Και κατέληξε ως εξής: «Η κοινωνία και η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φέρει άμεσα, μία συνολική μεταρρύθμιση για την Αυτοδιοίκηση, που θα επενδύει πάνω σε ισχυρές βάσεις. Θέλουμε μία Αυτοδιοίκηση με αρμοδιότητες, μία Αυτοδιοίκηση οικονομικά αυτοδύναμη».

ΠΗΓΗ:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad