Ο ήχος και ο χώρος για τρεις μέρες στην Αρχαία Μεσσήνη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ο ήχος και ο χώρος για τρεις μέρες στην Αρχαία Μεσσήνη


Ξεκίνησε χθες στην Αρχαία Μεσσήνη το Tuned City από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Για τρεις ημέρες, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «η αρχαιοελληνική πόλη της Μεσσήνης μεταμορφώνεται σε ένα ανεξάντλητο ηχοτοπίο -μια τεράστια πλατφόρμα καλλιτεχνικής παραγωγής και παρουσιάσεων, συζητήσεων και διαμεσολάβησης της τέχνης του ήχου και της μουσικής σε δημόσιους χώρους- και επανασυστήνεται στο κοινό».

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, καλωσορίζει το Tuned City στην Αρχαία Μεσσήνη και τονίζει ότι υποστηρίζει τη δράση του Ιδρύματος με όλα τα μέσα που διαθέτει.
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο για το Tuned City θα είναι ελεύθερη (θα καλυφθεί από το Ίδρυμα). Χθες, μέρη της δράσης πραγματοποιήθηκαν από τις δέκα το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι στο Θέατρο και στην Αγορά, από τις τρεις μετά το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα στο χωριό της Αρχαίας Μεσσήνης και από τις οχτώ μέχρι τις εννέα το βράδυ στο Θέατρο.



Σήμερα το πρωί θα γίνουν δράσεις στο Εκκλησιαστήριο και στην Αγορά, το μεσημέρι-απόγευμα στο Εκκλησιαστήριο, την Αγορά και την Παλαίστρα και το βράδυ στο Εκκλησιαστήριο.

Αύριο το πρωί θα γίνουν δράσεις στο Εκκλησιαστήριο, το Ασκληπιείο και το Στάδιο, το μεσημέρι-απόγευμα στην Αγορά, στο Στάδιο και στην Παλαίστρα και το βράδυ στο βουνό της Ιθώμης, στην παλιά μονή Βουλκάνου (ανάβαση με τα πόδια, θα απαγορεύτεται η άνοδος οχημάτων).

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad