Η Λένα Παπαληγούρα σχεδόν αγνώριστη για την «Ηλέκτρα» του Ευρυπίδη - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η Λένα Παπαληγούρα σχεδόν αγνώριστη για την «Ηλέκτρα» του Ευρυπίδη


Ενας ηθοποιός που δεν διστάζει να αλλάξει τον εαυτό του για να βιώσει σε όλη της την έκταση την ζωή του ήρωα που υποδύεται, τιμά με έναν μοναδικό τρόπο την υποκριτική τέχνη.

Κάθε ρόλος είναι μια πρόκληση. Kάθε πρόκληση μια ευκαιρία, για κάθε ηθοποιό, να ξεδιπλώσει το υποκριτικό του εκτόπισμα. Μια ηθοποιός που με προσήλωση και αφοσίωση ενσαρκώνει κάθε ρόλο που αναλαμβάνει, μας εντυπωσίασε με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του ρόλου της.

Τα μακριά ξανθά μαλλιά της Λένας Παπαληγούρα είναι πλέον παρελθόν.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η ηθοποιός έκανε τα «αποκαλυπτήρια» του νέου του look για ρόλο της στην «Ηλέκτρα» του Ευρυπίδη που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα και θα περιοδεύσει σε 20 επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα, υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Θέμη Μουμουλίδη.

«Και ναι.. Μόλις έγινε η μεγάλη αλλαγή. Από τα μαγικά χέρια της Σοφίας» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της η Λένα Παπαληγούρα, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε με κοντά, σκούρα καστανά μαλλιά.


Ο Θέμης Μουμουλίδης χαρακτηρίζει το έργο ως «λυρικό θρίλερ».

Η «Ηλέκτρα» με την ματιά της διαπερνά τις έννοιες της εκδίκησης, της ενοχής, της μεταμέλειας και της δικαιοσύνης. Η Λένα Παπαληγούρα που θα υποδυθεί την Ηλέκτρα, θα βρεθεί επί σκηνής με τον Νίκο Κουρή, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Γιάννη Νταλιάνη, τον Νίκο Αρβανίτη, την Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, την Μαριάννα Πολυχρονίδη, την Ελένη Ζαραφίδου, την Δανάη Επιθυμιάδη και τον Παναγιώτη Εξαρχέα.




ΠΗΓΗ:bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad