Ρομά βανδάλισαν την ιστορία του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ! - Diogenis Press

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Home Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ρομά βανδάλισαν την ιστορία του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ!


Την αγανάκτησή του εκφράζει μέσα από την σελίδα του στο facebook ο Πέλοπας Κιάτου και δικαιολογημένα αφού μετά από διάφορες κλοπές στο γήπεδο από ρομά έβαλαν χέρι και στην ιστορία της ομάδας

Το κείμενο είναι όπως το πήραμε από την σελίδα στο faccebook του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ

"Η Θλίψη μας είναι μεγάλη!!! Η Οργή μας ακόμη μεγαλύτερη !!! Καλό είναι να μην πούμε πολλά "εν βρασμώ" οι γνωστοί Ρόμα που χρησιμοποιούν έκταση του Δήμου¡¡!!!;;;; για να διαμένουν μετά το γενικό "ξαφρισμα" που εχουν κάνει τους τελευταίους μήνες στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Τραγάνας και αφού σχεδόν δεν έμεινε τίποτα άλλο να πάρουν!!!!!!!!! προέβησαν σε βανδαλισμούς που αμαυρώνουν τα 92 χρόνια ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ . 
Έκτακτο διοικητικο συμβούλιο θα αποφασίσει για τον τρόπο που θα πράξουμε.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟ.Θα επανέλθουμε με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου."

Η αλήθεια είναι ότι το Κιάτο δεινοπαθεί από την συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων και βανδαλισμοί στη πλατεία Ελευθερίας έχουν γίνει και σε σχολεία μπαίνουν και καταστρέφουν και χρήση ουσιών κάνουν, και η παραλία του Κιάτου το καλοκαίρι γίνεται υπνωτήριο και δεν τολμάς να μιλήσεις και να παραπονεθείς  γιατί δέχεσαι επιθέσεις.
Η παρατήρησή μας δεν είναι ρατσιστική πρέπει να λυθεί όμως το πρόβλημα κάτι πρέπει να γίνει από τον Δήμο το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και το Κιάτο είναι μία τουριστική περιοχή με πανέμορφες παραλίες και πολύ κόσμο είναι ΚΡΙΜΑ!

Diogenis-press

Σ.Μ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad